КРИСТАЛБАНК підтримав благодійний спортивний проект для дітей з аутизмом «KidsAutismGames»

КРИСТАЛБАНК підтримав благодійний спортивний проект для дітей з аутизмом «KidsAutismGames»
KidsAutismGames– це спільна ініціатива Державного підприємства «Національний спортивний комплекс «Олімпійський», Фонду «Дитина з майбутнім» та Благодійної організації «SPORT for PEACE».

З кінця 2016 року КРИСТАЛБАНК забезпечує інформаційну підтримку проекту «KidsAutismGames»в усіх відділеннях мережі. У приміщеннях банку розміщеніблагодійні спорт-бокси. Кожен бажаючий може допомогти проекту. Кошти спрямовуються на придбання спеціального інвентарю для занять дітлахів.

Своєю участю у проекті команда КРИСТАЛБАНКУ не тільки сприяє відчути підтримку, а й показує важливість допомоги дітям з діагнозом «аутизм» у нашому суспільстві.

Сьогодні українські аутисти отримали можливість розвиватися фізично і, можливо, серед них вже зростає українська зірка водних арен. Головне - створити умови для розвитку талантів українських дітей з такими особливостями.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі