КРИСТАЛБАНК виступить партнером семінару для інвесторів у зарубіжну нерухомість

КРИСТАЛБАНК виступить партнером семінару для інвесторів у зарубіжну нерухомість
3 березня 2018 року о 15:00 в конференц-холі «ДЕПО» за адресою: м. Київ, вул. Антоновича, 52, відбудеться спеціалізований семінар для інвесторів у зарубіжну нерухомість «Нерухомість за кордоном - це просто. Як придбати нерухомість в Туреччині або Іспанії». Семінар відбудеться за підтримки КРИСТАЛБАНКу, який надає послуги з отримання e-ліцензій на право перерахування іноземної валюти за кордон для придбання нерухомості.

Організатором заходу виступає провідний міжнародний оператор зарубіжної нерухомості та інвестиційно-будівельна компанія «Hayat Estate», яка успішно працює на ринку з 2004 року та надає послуги з купівлі готових об'єктів житлової та комерційної нерухомості за кордоном, а також інвестування в будівництво.

Організатори підготували доклади щодо вибору регіонів для інвестицій в Іспанії та Турції, рекомендації на що потрібно звертати увагу при виборі забудовника та об'єкта нерухомості, з якими тонкощами може зіткнутися інвестор, а також презентації унікальних пропозицій від забудовників.

Експерти КРИСТАЛБАНКу розкажуть про процедуру оформлення індивідуальних електронних ліцензій для придбання зарубіжної нерухомості, необхідний пакет документів, який повинен підготувати інвестор, а також існуючі обмеження в рамках діючого законодавства.

На завершення семінару виступаючі дадуть відповідь на виниклі питання та проведуть індивідуальні консультації.
Запрошуємо всіх бажаючих відвідати семінар «Нерухомість за кордоном - це просто. Як придбати нерухомість в Туреччині або Іспанії» і дізнатися про переваги та умови інвестування за кордоном.

Участь в семінарі БЕЗКОШТОВНА.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі