КРИСТАЛБАНК визнано лідером на ринку серед банків у номінації «Найкраща програма іпотечного кредитування»

КРИСТАЛБАНК визнано лідером на ринку серед банків у номінації «Найкраща програма іпотечного кредитування»
Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» підбив підсумки дослідження громадських уподобань, що проводилося протягом 2018 року з метою визначення найкращих, найбільш рекомендованих експертами та найулюбленіших споживачами торгових марок українського ринку. КРИСТАЛБАНК назван найкращим банком за умовами іпотечного кредитування з 19 учасників ринку у номінації «Програма іпотечного кредитування».

Згідно з методикою конкурсу, при визначенні Фаворитів Успіху враховується думка пересічних споживачів, експертів, українських знаменитостей (публічних людей, творчої та ділової еліти). Результати завіряються маркетинговою дослідницькою компанією InMind і проходять ретельний аудит Київського міжнародного інституту соціології (КМІС).
Коментуючи перемогу Голова Правління КРИСТАЛБАНКу Леонід Гребінський зазначив: «Визнання КРИСТАЛБАНКу лідером у номінації «Програма іпотечного кредитування» з боку громадськості та спеціалістів у сфері послужило ще одним приємним свідченням нашої плідної роботи банку інтересах українських громадян».

У свою чергу організатори конкурсу висловили подяку всім респондентам опитувань конкурсу, учасникам експертних журі: «Дякуємо всім, хто знайшов час і натхнення взяти участь у визначенні Фаворитів. Саме завдяки Вашим рекомендаціям громадськості стали відомі найпопулярніші торгові марки 2018 року, які будуть рекомендуватися в якості найкращого вибору і в новому, 2019 році і надалі, — зазначили організатори конкурсу. —Переможцями рейтингу щорічно стають номінанти, які отримали найбільшу довіру та підтримку українців на протязі всього року. Рейтинги, отримані за результатами опитувань, відображають реальні споживчі уподобання і показують динаміку змін смаків громадськості. Лідери рейтингу «Фаворити року» — це завжди безперечно найкращі та найякісніші торгові марки в своїй ринковій категорії, що підтверджується масштабною підтримкою з боку громадськості, яка є найбільш важливою рекомендацією для тих, хто завжди прагне брати від життя тільки найкраще!».
Дізнатися про результати опитування можна за посиланням.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі