Кулінарні майстер-класи Kenwood у київському «Фокстроті»: три страви за дві години!

Кулінарні майстер-класи Kenwood у київському «Фокстроті»: три страви за дві години!
Щосуботи у грудні 2015 року у магазині «Фокстрот» у ТРЦ «Dream Town 2» проходитимуть безкоштовні майстер-класи від Євгена Клопотенка та бренда Kenwood. Неймовірно талановитий і харизматичний Євген поділиться з гостями кулінарного уроку у столичному «Фокстроті» секретами та тонкощами приготування одразу 3 страв за 2 години.
Запрошуємо вас у світ, де кухня - фантастична, а страви - неймовірно прості, корисні, а головне – смачні: гарбузова лазанья, супчик із коренеплодів та морквяний бісквіт з мигдальною крихтою. Все це можна легко приготувати за допомогою кухонної машини Kenwood, яка надає можливість готувати безліч страв за рекордно короткий час. До кухонних машин Kenwood пропонується понад 30 різноманітних насадок для змішування, подрібнення, нарізання пластинами, натирання, приготування свіжого соку, пюре. Таким чином, ці машини мають найбільшу кількість функці
й, порівняно з іншими кухонними машинами на ринку.
Кухонні машини Kenwood обладнані потужними двигунами, що забезпечують повний контроль за процесом приготування. Технологія електронного керування із застосуванням мікропроцесора дозволяє поступово збільшувати чи зменшувати швидкість змішування.
Запрошуємо дізнатися про нові рецепти у веселій атмосфері та компанії однодумців на серії безкоштовних майстер-класів, що відбуватимуться у магазині «Фокстрот» щосуботи (5, 12, 19, 26 грудня) з 14:00 до 16:00 за адресою: м. Київ, просп. Оболонський, 21б, ТРЦ «Dream Town 2».
Довідка: «Фокстрот. Техніка для дому» є провідною роздрібною мережею з продажу електроніки та побутової техніки в Україні, а також лідером у своїй категорії за рівнем знання, відвідування та покупок за даними TNS Ukraine (MMI за 1 квартал 2015 року). «Фокстрот» визнаний лідером за динамікою розвитку власних торгових марок серед українських ритейлерів у рамках національної премії серед виробників і ритейлерів «Private Label -2015». Станом на грудень 2015 року в Україні налічується 180 супермаркетів ТМ «Фокстрот. Техніка для дому». Магазини представлені в 8
9 обласних і районних центрах України, при цьому їх торгова площа складає близько 160 000 кв.м. ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» демонструє інноваційний підхід до розвитку через сервіси «Фінансовий супермаркет» і «Фокс Клуб», формат «Shop-in-Shop» та унікальний мобільний додаток «Обирай техніку за допомогою доповненої реальності».
«Фокстрот» спільно з ТМ KENWOOD не вперше організовує кулінарні майстер-класи. Так, у 2013 році у львівському «Фокстроті» пройшов майстер-клас відомого кулінара та телеведучого Ектора Хіменес-Браво.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі