KyivBuild Ukraine 2019 – головна подія будівельної галузі в Україні!

KyivBuild Ukraine 2019 – головна подія будівельної галузі в Україні!
З 14 по 17 травня 2019 року в МВЦ столиці відбудеться 21-а Міжнародна будівельна та інтер’єрна виставка KyivBuild Ukraine 2019!

KyivBuild - Міжнародна будівельна виставка, в якій щорічно беруть участь понад 200 компаній - виробники і постачальники будівельних, оздоблювальних матеріалів та інструментів, техніки і обладнання. 21-а Міжнародна виставка KyivBuild Ukraine проходитиме одночасно з найбільшою інженерною виставкою Східної Європи АкваТерм-Київ та єдиною в Україні Міжнародною виставкою професійного інструменту та садової техніки Intertool.

Поєднання суміжних тематик, якими, безумовно, є будівництво та оснащення споруд будівель та інших об’єктів системами опалення, вентиляції, водопостачання, а також представлення якісного професійного інструменту, збільшують практичну привабливість експозиції виставок для бізнес-аудиторії. Спільний напрямок розвитку галузей, націленість на енергоефективність та ресурсозбереження не лише єднатимуть експозиції виставок, а й допоможуть відвідувачам знаходити комплексне рішення. Як показують дослідження: забудовники, інвестори, архітектори та дизайнери, підприємці – це спільна аудиторія для обох виставок. Саме тому, комплексна пропозиція: усе розмаїття будівельних матеріалів, декору, оздоблення поруч з інженерними рішеннями для будівництва, а також якісний інструмент від виробників та дилерів – найкраще сприятиме формуванню цілісної картини підготовки, проектування та спорудження різнопланових об’єктів.

Серед розділів виставки KyivBuild Ukraine 2019:

- Будівельні матеріали
- Будівельне обладнання
- Віконні та фасадні системи
- Ізоляція
- Інтер'єр
- Ландшафтна архітектура (new)
- Лакофарбова продукція (new).

Травневі дати виставки відкривають нові горизонти для розвитку традиційно потужного та популярного розділу виставки «Будівельне обладнання», адже це унікальна можливість розмістити габаритні машини та механізми «open-air» та підвищити ефективність участі. Також, у зв’язку з розширенням виставки, до розділів KyivBuild у 2019 році будуть додані Ландшафтна архітектура та Лакофарбова продукція. Традиційно, на виставці будуть представлені національні павільйони компаній з Індії, Німеччини та Китаю.

Серед компаній, що вже заявили про участь в міжнародній виставці KyivBuild 2019 - ERMAK CONCRETE AND CONSTURCTION MACHINES Co. ltd. (Туреччина), POLARMATIC OY (Фінляндія), PolyPIU' Srl (Італія), SCHMiDT, TECHMATIK S.A. (Польща), VAVEX 1990 s.r.o. (Чехія), ТМ ALENOR, ТОВ БАЙХІМ-Україна, ПАТ БЕТОНМАШ, VANOPL (Україна), INTERATLETIKA (Україна), B&G (Україна) та багато інших.

Кожен із 4х днів на KyivBuild Ukraine буде насичений безліччю подій та допоможе відвідувачам збільшити кількість контактів і зустрічей, організувати оптимальний графік роботи, знайти нових партнерів та оцінити ринок і конкурентне середовище галузі.

Кращі пропозиції будівельних матеріалів, обладнання, віконних та фасадних систем, ізоляції, інтер’єру, ландшафтної архітектури та лакофарбової продукції чекають на вас на KyivBuild Ukraine 2019!

До зустрічі 14-17 травня в Міжнародному Виставковому Центрі.

Контакти:
Ярослав Ященко, директор виставки
Tel: +380 (44) 496 86 45 (ext. 262)
+380 093 486 41 95
E-mail: Y.Yashchenko@pe.com.ua
Web: www.worldbuild-kiev.com.ua

Промокод для отримання безкоштовного запрошення RK2019

_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі