LG ‒ абсолютний переможець премії Red Dot

LG ‒ абсолютний переможець премії Red Dot
СЕУЛ, 1 квітня 2016 р. ― Компанія LG Electronics (LG) отримала 32 нагороди премії Red Dot Awards за інновації та чудовий дизайн продуктів, серед них дві нагороди в номінації «Кращі з кращих» та 30 нагород Red Dot Awards. Дані досягнення та визнання експертів авторитетного конкурсу Red Dot ще раз підтверджують, що LG є лідером у розробці передових технологій та дизайну.

«Кращими з кращих» за версією Red Dot Awards стали телевізор LG OLED 4K (модель 65E6) та холодильник із нижньою морозильною камерою LG Bottom Freezer (модель GA- B489SADN/GA-B489TADN), які розширили портфель нагород компанії LG Electronics.

Преміальний телевізор LG OLED 65E6 із роздільною здатністю екрану UHD підкорив суддів ультратонким дизайном Picture-on-Glass з товщиною дисплея всього 2,57 мм. OLED 65E6 – це не просто новий телевізор, це витвір сучасного мистецтва, який стане прикрасою будь-якого дому.

LG приділяє особливу увагу розробці інноваційного дизайну, підтвердженням чого є сучасний холодильник з нижньою морозильною камерою. На відміну від моделей інших брендів із громіздкими ручками, холодильник LG Bottom Freezer оснащений інноваційною ручкою Easy Open, схованою в нижній частині дверцят холодильного відділення, що робить її практично непомітною. Стильна ручка легкого відкривання має декоративне підсвічування (в трьох варіантах інтенсивності), що дозволяє легко відчиняти двері у будь-який час доби (навіть уночі).

Крім двох нагород у номінації «Кращі з кращих», LG отримала 30 додаткових нагород від експертів премії Red Dot. Холодильник LG SIGNATURE був відзначений за технологію Knock-on Door-in-Door™ та функцію Auto Door Open, пральна машина LG SIGNATURE ‒ за можливість подвійного завантаження білизни та сенсорне управління, розташоване на скляних дверцятах. Журі також відзначило очищувач повітря LG SIGNATURE із прозорим дизайном, що дозволяє спостерігати за процесом очищення повітря. Ще один лауреат премії ‒ OLED-телевізор G6 SIGNATURE, який також отримав нагороду за ультратонкий 2,57 мм скляний дисплей та інші інноваційні технології. Переможцем конкурсу Red Dot Awards також став модульний смартфон LG G5 із металізованим корпусом та знімною батареєю, що висувається. Три пристрої LG Friends (окуляри 360 VR, камера 360 CAM, гарнітура TONE Platinum) були відзначені журі конкурсу.

«Для нас велика честь отримати такі престижні нагороди в області дизайну та інноваційних розробок для електроніки і побутової техніки, ‒ сказав Нох Чанг-хо, керівник відділу корпоративного дизайну компанії LG Electronics. ‒ LG прагне розробляти досконалі продукти, і дані нагороди ‒ підтвердження того, що ми на вірному шляху».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі