LG АНОНСУЄ ПЕРШИЙ ПРЕМІАЛЬНИЙ СМАРТФОН З OLED-ДИСПЛЕЄМ FULLVISION

LG АНОНСУЄ ПЕРШИЙ ПРЕМІАЛЬНИЙ СМАРТФОН З OLED-ДИСПЛЕЄМ FULLVISION
Компанія оснастить дисплеї нових флагманських смартфонів інноваційною технологією OLED

СЕУЛ, 4 серпня 2017 р. — Компанія LG Electronics (LG) анонсує випуск нового преміального смартфона з пластиковим дисплеєм FullVision, розробленого на основі технології OLED – першого мобільного пристрою з подібним типом екра-на. Компанія почала використовувати FullVision при виробництві LG G6, а далі застосувала і в LG Q6. Новий флагман LG вперше з моменту випуску LG Flex 2 у 2015 році буде оснащений OLED-дисплеєм, що стане важливим кроком у розвит-ку мобільних пристроїв на базі технології OLED. Дизайн нового смартфона став більш витонченим завдяки OLED-дисплею. Застосування технології OLED – ідеа-льне рішення для використання VR-додатків, ключового тренду в індустрії мобі-льних пристроїв.

З покупкою сучасного смартфона користувачі хочуть отримати збільшений дисп-лей при невеликому розмірі мобільного пристрою, який зручно тримати в одній руці. Дисплей LG FullVision – важлива інновація, головна характеристика якої – мінімальні рамки навколо екрана. OLED – це новий етап розвитку дисплеїв FullVision. Завдяки технології OLED користувачі отримають чіткі і насичені ко-льори при перегляді зображень і відео в хорошій якості. Діагональ OLED-дисплея FullVision складе шість дюймів, що перевищує параметри смартфонів, випущених за останні чотири роки. В той самий час корпус новинки буде значно зменшений у порівнянні з моделлю попереднього року – LG V20. LG також зменшила верхню і нижню рамки на 20% і 50% відповідно у порівнянні з V20, а також прибрала логотип з нижньої частини передньої панелі, щоб збільшити робочу поверхню екрана.

Підтримка роздільної здатності у 4,15 млн пікселів (1440 x 2880) забезпечить пе-регляд захоплюючих візуальних ефектів на OLED-дисплеї FullVision. OLED-технологія дозволяє відтворювати ідеальний чорний колір і живі, насичені відтін-ки з допомогою розширеного спектра кольорів. LG застосувала в нових смартфо-нах оптимальний алгоритм відтворення зображень, що розроблений за роки нау-кових досліджень OLED-технологій. OLED-дисплеї підтримують 148% колірного поля sRGB 1 для відтворення цифрових зображень, а також 109% колірного прос-тору DCI-P3 2 для цифрового відео. Ще одна перевага технології OLED – це опе-раційний час відгуку, що у 10 разів перевищує показники стандартних РК-дисплеїв. Прискорений час відгуку ефективно усуває залишкове зображення, що є важливою характеристикою при перегляді екшн-фільмів і VR. Підтримка стандарту HDR10 дозволяє переглядати відео абсолютно нового рівня.

«Довгий час розвиток OLED-технологій був основною сферою компетенції LG. Проте застосування інновацій завжди мало особливу цінність і при розробці смартфонів компанії, – сказав Джуно Чо, президент компанії LG Electronics Mobile Communications. – Посилена конкуренція на міжнародному ринку з виро-бництва мобільних пристроїв підштовхнула нас до того, щоб нагадати про пере-ваги OLED-дисплеїв. Саме тому ми оснастили новий флагман LG ультрасучас-ною технологією».

Новий смартфон LG буде оснащений дисплеєм P-OLED: ергономічний дизайн пристрою передбачає увігнуті рамки навколо дисплея і зручне керування однією рукою. P-OLED – це використання пікселів на пластмасовій підкладці, що є міц-нішою у порівняні зі скляною основою. Крім того, дисплей захищений склом Corning® Gorilla® Glass 5, що мінімізує його пошкодження. Використання зміцне-ного корпусу і технології сканування пікселів захищає смартфон від загорянь – проблеми, з якою зіткнулися користувачі пристроїв на базі OLED-технологій, і яка усунена за рахунок застосування технології P-OLED. Інкапсуляція значно зменшує окислення пікселів, а технологія сканування пікселів дозволяє застосо-вувати енергозберігаючий режим для кожного пікселя, щоб заощадити заряд аку-мулятора.

1 sRGB – колірне поле, що створено компаніями HP і Microsoft, яке використовується як зразок для моніто-рів, принтерів і в Інтернеті з 1996 року.

2 DCI-P3 – колірний простір, що представлений Асоціацією цифрового кінематографа (DCI), групою, яка працює під керівництвом провідних голлівудських студій. Переважно DCI-P3 використовують як стан-дарт для вимірювання насиченості і точності кольорів у фільмах.



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі