LG АНОНСУЄ ПРЕМІАЛЬНУ ЛІНІЙКУ ТЕЛЕВІЗОРІВ 2018 РОКУ

LG АНОНСУЄ ПРЕМІАЛЬНУ ЛІНІЙКУ ТЕЛЕВІЗОРІВ 2018 РОКУ
Посилення лідерських позицій на глобальному ринку OLED-телевізорів завдяки впровадженню технології ThinQ® AI і процесора α (Alpha) 9

СЕУЛ, 7 березня 2018 р. — Компанія LG Electronics (LG) представила нову лі-нійку телевізорів 2018 року, яка поповнилася інноваційними моделями OLED- і SUPER UHD телевізорів, що свідчить про відданість компанії залишатися ліде-ром ринку мультимедійної техніки. Під час презентації продуктів у Сеулі, LG продемонстрував телевізори з підтримкою технології штучного інтелекту, ThinQ® і вдосконаленого процесора α (Alpha), що дозволить компанії зміцнити позиції на глобальному ринку преміальних ТВ. Очікується, що продажі OLED-телевізорів у 2018 році зростуть до 2,5 млн одиниць на рік у порівнянні з минуло-річними показниками в 1,6 млн.

Будучи піонером в розробці OLED-технологій, у 2018 році LG випускає десять нових моделей інноваційних телевізорів з підтримкою штучного інтелекту (AI), у тому числі W8, G8, E8, C8, і B8. Кожна модель оснащена рядом дизайнерських рішень, а саме підтримкою технології Picture-on-Wall («Зображення на стіні») (модель 77/65W8) і скла One Glass Screen (модель 65G8), технології Picture-on-Glass («Зображення на склі ») (модель 65/55E8) і дизайну Cinema Screen (моделі 77/65/55C8 і 65/55B8). Нова лінійка 2018 року включає моделі з діагоналями ек-рана від 55 до 77 дюймів, а також дев’ять моделей SUPER UHD телевізорів з під-тримкою штучного інтелекту (моделі SK95, SK85 і SK80), що доступні в розмірах від 49 до 75 дюймів.

Завдяки інтелектуальному процесору LG, α (Alpha) 9, яким оснащені OLED-телевізори W8, G8, E8 і C8, користувачі отримають якісні зображення, чіткішу і реалістичнішу передачу кольору з будь-якого кута огляду, а також високу якість відтворення чорного кольору, що є відмінною рисою телевізорів OLED від LG. А передові технології звучання Dolby Atmos і покращена якість зображення забез-печать власникам нових телевізорів LG 2018 року незабутні враження від перег-ляду захоплюючого візуального ряду.

Лінійка SUPER UHD телевізорів від LG модельного ряду 2018 року підтримує те-хнології штучного інтелекту і потужний процесор α (Alpha) 7, який представле-ний в серії B8. А поєднання технології Nano Cell і підсвічування FALD дозволяє телевізорам LG SUPER UHD з AI відтворювати на РК-дисплеї глибокий чорний і контрастні, чіткі зображення з різних кутів огляду. Крім того, нові телевізори під-тримують технологію Dolby Atmos для відтворення багатого і чистого звучання.

Можливості AI дозволяють легко і зручно керувати телевізорами LG за допомо-гою голосових команд через пульт дистанційного керування. Завдяки технології обробки природної мови (NLP) користувачі можуть вибирати функції голосом. А можливості підключення, що базуються на платформі глибинного вивчення Deep ThinQ®, розширюють функціонал пристроїв. Телевізори LG з ThinQ® і AI підтри-мують сервіс електронного телегіда (EPG) для отримання інформації в реальному часі і доступу до каналів з бажаним для перегляду контентом. Користувачам варто усього лише вимовити «Знайди саундтрек до цього фільму» або «Вимкни телевізор, коли програма закінчиться», вказавши назву програми або точний час вимкнення пристрою.

LG ThinQ® – це нові мультимедійні можливості використання «розумних» телевізорів. LG ThinQ® є інтелектуальним хабом для доступу до будь-якої іншої «розумної» техніки в будинку, а саме до роботизованих пилососів, кондиціоне-рів/очищувачів повітря, освітлення, колонок та інших пристроїв, які підключені до телевізора через Wi-Fi або Bluetooth.*

Також користувачів порадує інноваційний процесор LG α (Alpha) 9, яким оснаще-ні останні моделі OLED-телевізорів. Телевізори SUPER UHD від LG також підт-римують технологію Nano Cell і FALD-підсвічування, що дозволяє отримати гли-бший чорний і насичені кольори, а також чіткі контури і тіні для передачі реаліс-тичної картинки.

Технологія NLP буде доступна для 14 країн: Австралія, Бразилія, Канада, Франція, Німеччина, Італія, Південна Корея, Мексика, Польща, Росія, Іспанія, Великобри-танія, США і Туреччина. Користувачі інших країн зможу отримати доступ до тех-нології, обравши в меню налаштувань будь-яку з представлених мов – англійська, французька, німецька, іспанська, італійська, бразильська португальська, польська, корейська, російська і турецька.

Досконала якість зображення
Новий інтелектуальний процесор LG α (Alpha) 9 забезпечує відтворення точних і реалістичних зображень з неймовірною контрастністю і насиченістю кольорової палітри. Ключова інноваційна характеристика процесора – чотириступеневий процес шумозаглушення, що гарантує в два рази кращий результат в порівнянні зі звичайними технологіями. Алгоритм дозволяє поліпшити чіткість зображень і ві-дображати м’якіші градієнти.

Також процесор покращує передачу кольорів за допомогою використання нових можливостей, які наближують кольори до оригінальних. Процесор α (Alpha) 9 пі-дтримує високу частоту кадрів (HFR) для відтворення чіткіших і плавніших рухів зі швидкістю 120 кадрів за секунду. Завдяки цьому OLED-телевізори LG 2018 ро-ку можуть відтворювати будь-який контент в максимальній якості.

Розширені можливості HDR
Нові телевізори LG OLED і SUPER UHD 2018 року підтримують стандарт HDR, який забезпечує справжній кінематографічний досвід перегляду відео прямо вдо-ма. Всі моделі нових телевізорів підтримують стандарт Advanced HDR від Technicolor, а також інші стандарти розширеного динамічного діапазону – від Dolby Vision до HDR10 і HLG (hybrid log-gamma). А спеціальний алгоритм LG Enhanced Dynamic Tone дозволяє обробляти HDR-зображення кадр за кадром для підвищення якості відео.

«Нова лінійка преміальних телевізорів OLED і SUPER UHD TV 2018 року підтри-мує передові мультимедійні технології, – сказав Брайан Квон, президент ком-панії LG Home Entertainment Company. – LG залишається лідером глобального ринку з виробництва дисплеїв, надаючи користувачам кращі функції і можливос-ті перегляду телевізора з підтримкою технологій штучного інтелекту, ThinQ® і високоефективного процесора».

* IoT функції варіюються в залежності від ринку.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі