LG АНОНСУЄ СТАРТ ПРОДАЖІВ В УКРАЇНІ OLED-ТЕЛЕВІЗОРА W7 З КОРПУСОМ ЗАВТОВШКИ 2,57 ММ

LG АНОНСУЄ СТАРТ ПРОДАЖІВ В УКРАЇНІ OLED-ТЕЛЕВІЗОРА W7 З КОРПУСОМ ЗАВТОВШКИ 2,57 ММ
Найтонший телевізор у лінійці LG: вже в Україні

КИЇВ, 6 квітня 2018 р. — Компанія LG Electronics (LG) розпочинає продаж OLED-телевізора W7 лінійки LG SIGNATURE. У 2017 році ця модель отримала нагороду «Найкраща інновація» на міжнародній виставці споживчої електроніки CES. Завдяки дизайну «Зображення на стіні» (Picture on Wall) преміальний телевізор OLED W7 має супертонкий корпус і буквально зливається зі стіною. LG OLED W7 підтримує технології Dolby Vision і Dolby Atmos, завдяки яким глядач може відчути себе, наче в кінотеатрі. Модель буде представлена на українському ринку в діагоналі 65 дюймів.

Концепція мінімалістичного дизайну телевізора LG W7 була розроблена на основі принципу компанії «Менше означає більше». Завдяки такому підходу товщина панелі LG OLED W7 становить всього 2,57 мм. У поєднанні з технологією безшовного кріплення це дозволяє закріпити телевізор на стіні без зазорів. Таким чином, під час перегляду користувач зможе сфокусуватися тільки на картинці, і його увагу не відволікатимуть елементи кріплення або рамки. Модель LG W7 поставляється в комплекті зі стильним саундбаром, мінімалістічний дизайн якого стане органічним доповненням будь-якого інтер’єру.

LG OLED W7 підтримує стандарт Dolby Vision, який використовується в кінотеатрах Dolby по всьому світу. LG першими оголосили про підтримку технології Dolby Atmos в телевізорах. З Dolby Atmos будь-який звук подається як незалежний звуковий об'єкт, будь то шум автомобіля, гул вертольота, спів птахів тощо. У кожній сцені фільму можуть використовуватися до 128 різних звукових об'єктів одночасно. Dolby Atmos допомагає відстежити їх переміщення у просторі та точно передати звук. Таким чином, у глядача створюється відчуття перебування в епіцентрі подій на екрані.

Технологія незалежного підсвічування пікселів від LG дозволяє досягти високого контрасту на картинці та відтворює близько мільярда колірних відтінків. Чіткі лінії та плавні градієнти, насичена колірна палітра й оптимальний контраст допомагають створити нове бачення звичних деталей.

LG OLED W7 підтримує відтворення 4К HDR -контенту нового покоління. Підтримка формату Active HDR дозволяє підвищити яскравість зображень за рахунок покадрової обробки. LG OLED W7 працює з найбільш популярними форматами розширеного динамічного діапазону, включаючи Dolby Vision, HDR10 і HLG.

Унікальна платформа webOS 3.5 з підтримкою мультизадачності та дистанційний пульт LG Magic Remote також отримали оновлення , які дадуть користувачам ще більше можливостей. Власники телевізора зможуть оцінити швидкий і зручний доступ до контентних сервісів завдяки керуванню за допомогою указки, голосового набору і кнопки-скролла. Пульт LG Magic Remote також матиме фірмову кнопку для швидкого доступу до сервісу Netflix.

У 2017 році операційна система webOS 3.5 отримала сертифікат відповідності загальним критеріям безпеки (СВ) Application Security Solution. Вона також показала хороші результати і збереження достатнього рівня захисту при встановленні додатків з фірмового магазину додатків LG.

З 6 квітня 2018 року телевізор LG OLED W7 буде доступний у роздрібних мережах та інтернет-магазинах України. Рекомендована вартість за інформацією від виробника LG OLED W7 для ринку України становитиме 299 999 грн.

Технічні характеристики

Назва моделі: OLED65W7V

Матриця
Розмір екрана (дюйми) — 65
Роздільна здатність екрана / Resolution — 3840*2160
Відео (Якість зображення)
UHDA Premium
Active HDR c Dolby vision
- Dolby Vision
- HDR10
- HLG
Процесор обробки відеосигналу — OLED Master Engine
Звук
Вихідна потужність (Вт) — "60 W (WF: 20W)"
Система динаміків — 4.2 ch
DOLBY ATMOS
Surround Mode (Об’ємний звук) — "Dolby Surround (OLED Surround)"
Hi-Fi Audio
LG Sound Sync / Bluetooth
Підтримка аудіоформату DTS
Аудіокодек — AC3(Dolby Digital), EAC3, HE-AAC, AAC, MP2, MP3, PCM, DTS, DTS-HD, DTS Express, WMA, apt-X
Smart TV
Операційна система — webOS 3.5 / підтримка Magic Remote
Функція Magic Zoom
Функція "Віртуальна реальність" (360 VR)
Voice Recognition
Magic Link
Функція "Улюблені канали в меню Смарт ТВ" (My Channels)

Більш детальна інформація щодо технічних характеристик пристрою доступна за посиланням.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі