LG G7 ThinQ ПІДТРИМУЄ ДИНАМІК BOOMBOX І СИСТЕМУ DTS:X, ЩО ЗАБЕЗПЕЧУЮТЬ НЕПЕРЕВЕРШЕНЕ ЗВУЧАННЯ ВИСОКОЇ ЯКОСТІ

LG G7 ThinQ ПІДТРИМУЄ ДИНАМІК BOOMBOX І СИСТЕМУ DTS:X, ЩО ЗАБЕЗПЕЧУЮТЬ НЕПЕРЕВЕРШЕНЕ ЗВУЧАННЯ ВИСОКОЇ ЯКОСТІ
Потужні баси, ефект об’ємного звуку та чисте звучання як динаміка, так і навушників

СЕУЛ, 17 травня 2018 р. — Новий преміальний смартфон від LG Electronics (LG) відтворює звучання виняткової якості, як у навушниках, так і без них. Дина-мік Boombox, що представлений у LG G7 ThinQ вперше, збільшує потужність басів більш ніж на 6 дБ (у два рази).

При розробці LG G7 ThinQ компанія LG враховувала той факт, що користувачі усе частіше слухають улюблену музику за допомогою смартфона як вдома, так і на вулиці. При цьому більшість з них просто підключають до смартфона зовнішні Bluetooth-динаміки, щоб покращити якість та підвищити гучність звучання.

З огляду на відгуки користувачів, розробники аудіотехніки LG знайшли новий спосіб реалізувати в LG G7 ThinQ резонатор більшого обсягу, щоб забезпечити по-над десятикратне посилення звуку в порівнянні зі звичайними моделями смарт-фонів. Завдяки Boombox, LG G7 ThinQ може відтворювати потужний звук без підк-лючення зовнішніх динаміків. Для цього потрібно покласти LG G7 ThinQ на рівну поверхню або підставку, у такому положенні смартфон використовує власну ре-зонансну камеру як низькочастотний динамік для потужнішого відтворення басів.

LG G7 ThinQ порадує користувачів, які віддають перевагу прослуховуванню музики у навушниках. Ефект об’ємного звуку DTS:X 3D Surround Sound забезпечує 7.1 канальне відтворення без застосування дорогих навушників. На відміну від інших стереофонічних технологій, що гарантують висококласне звучання тільки для певних типів звукозаписів, DTS:X підтримує абсолютно будь-який контент, створюючи відчуття глибини простору та яскравіший ефект занурення при прослуховуванні.

Зберігаючи вірність традиціям LG у галузі високоякісних аудіорішень для смарт-фонів, LG G7 ThinQ представляє 4-канальний Hi-Fi ЦАП, завдяки якому першокла-сні навушники приємно здивують навіть поціновувачів якісної звукової техніки. 4-канальний Hi-Fi ЦАП підтримує чотири цифро-аналогових перетворювачів на одному звуковому чипі, зменшуючи сумарний коефіцієнт гармонійних спотво-рень (THD) до 0,0002% і таким чином забезпечуючи високоточне відтворення звуку. LG G7 ThinQ також підтримує формат аудіо Master Quality Authenticated (MQA), що гарантує високу якість звучання при невеликому розмірі файлу.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі