LG І HONEYWELL ПІДПИСАЛИ УГОДУ ПРО РОЗРОБКУ РІШЕНЬ У СФЕРІ ІНФОРМАЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ АВТОМОБІЛІВ

LG І HONEYWELL ПІДПИСАЛИ УГОДУ ПРО РОЗРОБКУ РІШЕНЬ У СФЕРІ ІНФОРМАЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ АВТОМОБІЛІВ
Технологічні лідери об’єднують зусилля для створення рішень з виявлення несправностей, захисту і генерації звітів програмного забезпечення транспортних засобів

ПЛИМУТ (МІЧИГАН, США) І СЕУЛ (ПІВДЕННА КОРЕЯ), 7 лютого 2018 р.
— Компанії LG Electronics Inc. (KSE: KRX) і Honeywell підписали угоду про співпрацю для розробки унікального автомобільного програмного забезпечення. Нові інфраструктурні рішення будуть спрямовані на усунення загроз, що пов’язані зі стрімким розвитком технологій підключення в сучасних автомобілях. Компанії оголосили про співпрацю в галузі кібербезпеки на виставці споживчої електроніки CES 2018 у Лас-Вегасі, підкріпивши рішення на міжнародному автосалоні в Детройті.

Співпраця між LG і Honeywell сфокусована на наданні автовиробникам рішень нового покоління в галузі кібербезпеки систем зв’язку сучасних автомобілів, а також на вивченні систем зовнішнього зв’язку через стільникові і супутникові пристрої.

LG і Honeywell прагнуть задовольнити потреби автогалузі, щоб забезпечити повну безпеку і захист індивідуальних шлюзів та попередити загрози в автопарках. Рішення, розроблене в рамках співпраці, буде об’єднувати технології IDPS (захист від хакерських атак, виявлення несправностей і захист програмного забезпечення) від LG для захисту апаратного забезпечення транспортних засобів від зовнішніх атак, а також технології IDPS від Honeywell для захисту внутрішніх комунікацій транспортних засобів та контролю мережі, моніторингу безпеки та надання аналітики центрам управління.

Спільна розробка LG і Honeywell допоможе забезпечити безпеку і захист пасажирів транспортного засобу шляхом ідентифікації і перевірки команд і даних програмного коду, що контролює операції сучасного транспортного засобу. Електричні шлюзи і модулі безпеки LG, телемеханічний блок керування (TCU) і електронний блок керування (ECU) стануть ефективними інструментами для виявлення і генерації звітів про загрози безпеки, які передували механічній помилці або навмисному злому автомобіля. Програмне забезпечення Honeywell виявляє збої і захищає мережу обміну даними автомобіля, завдяки чому глобальні центри управління безпекою отримують дані в режимі реального часу або шляхом запланованих завантажень. Дані центри контролюють безпеку великих автопарків, щоб представити аналіз основних проблем автовиробникам і надати ефективні інструменти усунення збоїв.

Honeywell вже більше 60 років займається розробкою рішень для автомобільної галузі і є провідним глобальним постачальником автомобільних технологій, а також розробляє додатки з безпеки на виробництві. Автомобільне програмне забезпечення компанії гарантує діагностику роботи транспортного засобу в режимі реального часу, що може допомогти підвищити надійність і безпеку автомобіля та на 5% знизити гарантійні витрати.

LG планує стати інноваційним партнером для електрифікації транспортних засобів, застосовуючи навички та досвід в галузі споживчої електроніки. Підрозділ LG з виробництва автокомпонентів стрімко зростає. Очікується, що LG Vehicle Components зіграє важливу роль у розвитку автоіндустрії в майбутньому. Команда LG має величезний досвід розробок в галузі кібербезпеки для мобільних пристроїв, побутової техніки для дому та споживчої електроніки, і зможе використовувати ці знання для посилення безпеки транспортних засобів, що підключені до інтернету. LG планує очолити ринок автокомпонентів нового покоління шляхом впровадження технологій, розроблених у співпраці з Honeywell.

«Компанія LG Electronics усвідомлює важливість кібербезпеки транспортних засобів, оскільки все більше автомобілів у світі підключені до зовнішніх мереж, – коментує Лі Ву-Джонг, президент підрозділу Vehicle Components компанії LG Electronics. – Щоб забезпечити безпеку продуктів наших OEM-клієнтів, ми активно інвестуємо кошти в сектор кібербезпеки як програмного, так і апаратного забезпечення, і надаємо партнерам надійно захищені рішення. LG має великий досвід в розробці рішень безпеки для ECU/TCU і зовнішніх мереж. Завдяки інтеграції програмного забезпечення з безпеки від Honeywell з рішеннями від LG, ми представимо світові нове покоління технологій з кібербезпеки, які зможуть захистити транспортні засоби, а також системи і додатки ECU/TCU».

«Існують сотні видів хакерських атак, а в останній час їх число швидко зростає. Ми надаємо нашим OEM-клієнтам програмну платформу для вирішення питань, що пов’язані з кібербезпекою в підключених транспортних засобах, – говорить Олівер Рабіллер, президент і CEO з питань систем транспортування при Honeywell. – Ми розвиваємо мережу партнерів і підписали договір про співпрацю з LG, щоб полегшити інтеграційну роботу наших клієнтів і надати надійні рішення в області кібербезпеки».

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі