LG І MEGOGO ПРЕДСТАВИЛИ НОВИЙ ТВ-СЕРВІС

LG І MEGOGO ПРЕДСТАВИЛИ НОВИЙ ТВ-СЕРВІС
Компанія LG Electronics (LG), один з провідних світових виробників побутової техніки та hi-tech товарів, і міжнародний відеосервіс MEGOGO оголосили про запуск нового спільного проекту в Україні – LG ПЛЮС КАНАЛИ.

Власники LG Smart TV отримали новий досвід перегляду телеканалів. Більше не потрібно підключати кабель і налаштовувати обладнання, достатньо підключити телевізор до інтернету та запустити додаток. Наступного разу при увімкнені телевізора додаток буде стартувати автоматично на каналі, який було обрано раніше.

LG ПЛЮС КАНАЛИ – проект унікальний та створений розробниками MEGOGO спеціально для «розумних» телевізорів LG на базі webOS. Додаток працює на платформі відеосервісу, тому якщо у користувача вже є передплата MEGOGO, йому необхідно просто авторизуватися в LG ПЛЮС КАНАЛИ. При цьому усі нові користувачі видеосервісу отримають передплату Кіно і ТБ «Максимальна» у подарок на 3 місяці .

Користую чись новим сервісом, власники смарт-телевізорів отримали доступ до широкого списку телевізійних каналів, у ТВ-медіатеці MEGOGO їх понад 180, а це – топові національні, популярні міжнародні, локальні та тематичні, а також інтерактивні кіноканали MEGOGO. Крім того, 10 фільмових інтерактивних каналів знаходяться у вільному доступі. Їх можна переглядати завжди, незалежно від того, чи оформлена передплата на відеосервіс.
Варто відзначити, що додаток LG ПЛЮС КАНАЛИ має зручний інтерфейс,інтуїтивну навігацію та комфортний функціонал, що дозволяє керувати каналами, формувати список обраних каналів, перевіряти програму (EPG) і надає можливість дивитись програми і ТВ-шоу, або будь-який інший ТВ-контент у записі, адже відео зберігається в архіві протягом 7 днів після його виходу в ефір.

«Сервіс LG ПЛЮС КАНАЛИ – це абсолютно новий спосіб взаємодії з «розумним» телевізором, що дає нашим користувачам досвід «безшовного» та комфортного телеперегляду. Сервіс підтримує не тільки традиційні ТВ-канали, проте і жанрові фільмові канали, які не залишать байдужими вибагливих користувачів. Розробка та запуск сервісу в співпраці з MEGOGO – це суттєвий етап в еволюції Smart TV технології від LG», – коментує Кевін Парк, директор Smart TV напрямку в компанії LG Electronics.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі