LG І ТОКУДЖИН ЙОШІОКА ВІДЗНАЧЕНІ ВИСОКОЮ НАГОРОДОЮ НА ТИЖНІ ДИЗАЙНУ В МІЛАНІ 2017

LG І ТОКУДЖИН ЙОШІОКА ВІДЗНАЧЕНІ ВИСОКОЮ НАГОРОДОЮ НА ТИЖНІ ДИЗАЙНУ В МІЛАНІ 2017
Експозиція TOKUJIN YOSHIOKA х LG: S.F_Senses of the Future отримала визнання міжнародного журі на найбільшій у світі виставці дизайну

МІЛАН, 12 квітня 2017 р. – LG і всесвітньо відомий дизайнер Токуджин Йошіока отримали високу нагороду за спільну мистецьку роботу TOKUJIN YOSHIOKA х LG: S.F_Senses of the Future у рамках Тижня дизайну в Мілані 2017, що проходив з 4 по 9 квітня. Журі заходу оцінило масштабну світлову інсталяцію за «успішне поєднання концептуального, технологічного, сюжетно-тематичного та емоційного аспекту в одному проекті».

Інсталяція TOKUJIN YOSHIOKA х LG: S.F_Senses of the Future поєднала передові технології LG та грандіозні експериментальні проекти Токуджина Йошіоки, щоб продемонструвати взаємовідносини людства зі світом природи і представити філософію дизайну LG, орієнтовану на споживача. Експозиція складається з двох частин, в яких представлені «стільці майбутнього» S.F chair і «Стіна сонця» (Wall of the Sun). Окрім того, в інсталяції майстерно поєднуються передові технології OLED-дисплеїв і можливості світлотехніки.

«Ми разом із LG безмежно пишаємося нашою експозицією, створеною для Тижня дизайну в Мілані 2017, – зазначив Токуджин Йошіока. – Я отримав надзвичайний досвід завдяки використанню технологій LG, а високе визнання журі нашої спільної роботи викликає почуття особливого задоволення».

«Мілан – світовий центр дизайну, щороку в пошуках нових тенденцій сюди з'їжджаються сотні тисяч людей. І ми дуже пишаємося тим, що є частиною цих подій, – заявив Но Чан-хо, керівник департаменту корпоративного дизайну LG Electronics. – Отримати високе визнання у міжнародній столиці дизайну – це унікальний досвід і найкраща нагорода».

Детальніша інформація про інсталяцію TOKUJIN YOSHIOKA x LG: S.F_Senses of the Future представлена на сайті www.LGnewsroom.com/SF.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі