LG ОГОЛОСИЛА ПРО ПОЧАТОК СПІВПРАЦІ З MERIAN AUDIO ДЛЯ СТВОРЕННЯ ПЕРЕДОВИХ АУДІОРІШЕНЬ

LG ОГОЛОСИЛА ПРО ПОЧАТОК СПІВПРАЦІ З MERIAN AUDIO ДЛЯ СТВОРЕННЯ ПЕРЕДОВИХ АУДІОРІШЕНЬ
Новий рівень звучання від лідерів ринку акустичних технологій

СЕУЛ, 21 грудня 2017 р. — Компанія LG Electronics (LG) і Meridian Audio оголосили про старт співпраці для створення високопродуктивних аудіорішень. LG, лідер ринку інноваційних технологій, і компанія Meridian поєднують зусилля, щоб подарувати користувачам новий досвід прослуховування і програвання звуку.

Компанія LG Electronics розпочинала свій шлях з виробництва радіоприймачів для локального ринку Південної Кореї. На сьогоднішній день LG має багатий досвід розробки аудіорішень для користувачів у всьому світі. Співпраця з англійською компанією Meridian і чисельні дослідження в галузі звуку дозволяють створити новий рівень акустичних технологій. LG і Meridian підписали угоду про співпрацю для реалізації різних аудіопродуктів LG, у тому числі саундбарів і бездротових динаміків.

З моменту заснування понад 40 років тому компанія Meridian залишається лідером і рушійною силою ринку високоякісного звучання. Будучи новатором галузі цифрової обробки сигналів (DSP) і психоакустики, Meridian задає тенденції ринку. Компанія відіграє важливу роль у розвитку та впровадженні революційних аудіотехнологій, таких як Hi-Res Audio (аудіо високої роздільної здатності) і MQA, а також є творцем першого у світі цифрового активного гучномовця. Крім того, компанія Meridian встановила новий стандарт в автомобільній галузі, створивши у 2012 році першу 3D-систему об’ємного звучання для автомобілів.

«Співпраця з компанією Meridian – яскравий приклад відданості LG створенню преміальних аудіосистем, найкращих у своїй категорії, – сказав Сео Йонг-Чже, керівник підрозділу CAV компанії LG Home Entertainment. – Це партнерство дозволяє відкрити нові мультимедійні можливості для клієнтів LG у всьому світі».

Джон Бучанан, керівник Meridian Audio, прокоментував: «Ми дуже раді співпраці зі світовим лідером LG і впевнені, що наш досвід і спільні цінності дозволять нам посісти перші позиції на ринку інновацій у довгостроковій перспективі».

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі