LG ПІДТВЕРДЖУЄ СТАТУС ЛІДЕРА РИНКУ ІНВЕРТОРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЗАВДЯКИ ВСЕСВІТНЬО ВІДОМОМУ РІВНЯННЮ

LG ПІДТВЕРДЖУЄ СТАТУС ЛІДЕРА РИНКУ ІНВЕРТОРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЗАВДЯКИ ВСЕСВІТНЬО ВІДОМОМУ РІВНЯННЮ
У фокусі інверторні технології – ключова перевага побутової техніки для дому від LG

Компанія LG Electronics (LG) випустила відеоролик, у якому розкривається суть інверторних технологій LG. Відео демонструє інноваційні можливості LG Inverter, що робить життя користувачів кращим та простішим. У ролику показана дотепна та креативна історія стрімкого розвитку інверторних технологій від LG. Саме LG Inverter підвищує продуктивність побутової техніки LG і дозволяє значно заощаджувати ресурси, такі як вода та електрика.

Деякі рівняння посприяли розвитку цивілізації та суспільства у цілому. У відео демонструється одне з таких рівнянь, що відкрив всесвітньо відомий вчений. Це відкриття призвело до масштабних змін і розвитку нових теорій, таких як теорема Піфагора, другий закон термодинаміки та інших значимих формул і доктрин. Як показує рівняння, побутова техніка для дому від LG задовольняє потреби користувачів, забезпечуючи оптимальну продуктивність і значне заощадження електроенергії.

LG Inverter забезпечує ефективну роботу моторів і компресорів, що встановлені в усіх лінійках побутової техніки LG. Ця технологія дозволяє покращити продуктивність та енергоефективність пристроїв, таких як пральні машини, кондиціонери для повітря і мікрохвильові пічки, гарантуючи користувачам збереження максимальної свіжості і швидке охолодження продуктів, а також чистоту повітря і будинку. Крім того, на увесь модельний ряд техніки з LG Inverter компанія LG Electronics дає 10-річну гарантію.

Так, високі показники продуктивності LG Inverter підтверджують статус LG як лідера ринку побутової техніки для дому. Компанія проводить власні наукові дослідження та тести, виробляє ключові компоненти, що дозволяє створювати інноваційні та ефективні продукти, які забезпечують присутність LG на ринку. Завдяки ключовій розробці LG (інверторні лінійні компресори), гігант ринку електроніки гарантує якість за трьома основними характеристиками: продуктивність, енергоефективність і надійність. Щоб дізнатися більше про головні переваги інверторних лінійних моторів LG, будь ласка, переглянете відео за посиланням: https://youtu.be/CC0IOC87D74

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі