LG ПРЕДСТАВИЛА ХОЛОДИЛЬНИК CENTUM SYSTEM™ З ПІДВИЩЕНОЮ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЮ НА IFA 2018

LG ПРЕДСТАВИЛА ХОЛОДИЛЬНИК CENTUM SYSTEM™ З ПІДВИЩЕНОЮ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЮ НА IFA 2018
Новий холодильник має підвищену продуктивність, інноваційний дизайн і забезпечує тривалий термін експлуатації завдяки інверторному лінійному компресору та 20-річній гарантії

БЕРЛІН, 5 вересня 2018 р. — Компанія LG Electronics (LG) представила новий холодильник Centum SystemТМ з нижньою холодильною камерою на виставці IFA 2018. Інноваційний холодильник демонструє найкращі в галузі показники енергоефективності, подовжений термін експлуатації, а також оснащений низкою зручних функцій. Це перший холодильник з 20-річною гарантією на компресор. Завдяки технології Centum SystemТМ холодильник стане оптимальним вибором покупців, які шукають високоефективну та надійну модель на довгі роки.

Компанія забезпечила ці переваги, інтегрувавши передові технології для створення ефективних рішень, орієнтованих на користувачів. Серце холодильника – інверторний лінійний компресор LG, що споживає на 32% менше електроенергії порівняно зі звичайними компресорами. Завдяки цій характеристиці, а також низці інших високопродуктивних функцій, холодильник отримав клас енергоефективності A+++-40%. Так, холодильник споживає на 40% менше електроенергії порівняно з пристроями класу A +++.

Фірмова розробка від компанії LG, інверторний лінійний компресор, також сприяє підвищенню надійності та подовженню терміну експлуатації холодильника. † Випробування продукту в особливо важких умовах показали, що інверторний лінійний компресор LG холодильника Centum SystemТМ зазнавав меншого зношування та амортизації при щоденному використанні, а рівень шуму при роботі холодильника на 25% нижче.* Це ж дослідження показало, що середній термін експлуатації лінійного інверторного компресора (ключової технології холодильника) становить приблизно 20 років, що перевершує показники продуктів конкурентів.

Новий холодильник Centum SystemТМ з нижньої холодильною камерою оснащений низкою технологій, що сприяють тривалішому зберіганню свіжості продуктів. Це наочна демонстрація концепції філософії LG, орієнтованої на користувача. Система Linear Cooling™ забезпечує коливання температури в межах ±0,5 ˚C. Функції Fresh Balancer і Fresh Converter дозволяють спростити контроль над показниками вологості та температури, щоб створити ідеальні умови для зберігання кожного типу продуктів. ‡ Окрім того, DoorCooling+™ забезпечує циркуляцію холодного повітря з верхньої частини холодильника, щоб забезпечити розподіл рівномірної температури навіть в найважче доступних відділеннях, наприклад, в дверному кошику. Завдяки елегантним дизайнерським рішенням холодильник Centum SystemТМ з нижньої холодильною камерою має витончене матове чорне оздоблення та оздоблення з нержавіючої сталі. Безшовний сенсорний дисплей у тон з покриттям дверцят холодильника та металева окантовка поличок доповнюють дизайн і додають пристрою особливої унікальності.

«LG давно працювала над створенням холодильника з нижньою морозильною камерою, який би встановив нові стандарти не тільки в підвищеному класі енергоефективності та надійності, а й в дизайні. Новий холодильник Centum SystemТМ з нижньою морозильною камерою – кульмінація цих розробок, – сказав Дахюн Сонг (Song Dae-hyun), президент компанії LG Electronics Home Appliance & Air Solution. – Наш преміальний холодильник Centum SystemТМ допоможе зміцнити довгострокові лідерські позиції LG на глобальному ринку високоефективних холодильників».

З 31 серпня по 5 вересня відвідувачі виставки IFA 2018 можуть побачити новий холодильник Centum SystemТМ з нижньою морозильною камерою, а також іншу інноваційну побутову техніку компанії, на стенді LG в Залі 18 комплексу Messe Berlin.

* У порівнянні з холодильником зі звичайним поршневим компресором LG. На основі досліджень Інституту сертифікації та випробувань VDE, порівняння споживання електроенергії та рівня шуму між моделями LGE GBB530NSCXE і GBB530NSQWB.

† Дослідження проведено згідно з внутрішніми протоколами прискореного тестування LG, що відповідають 20-річному циклу роботи. Результати основані на лабораторних тестах з урахуванням прискорених і звичайних умов використання. Розрахований термін експлуатації не можна розглядати як будь-яку гарантію.

‡ Середня температура коливань від піка до піка у відділенні для свіжих продуктів. Згідно з результатами тестування UL щодо коливань температури для моделі LGE B607S на підставі внутрішніх методів тестування LG.


# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі