LG ПРЕДСТАВИТЬ ДВА АБСОЛЮТНО НОВИХ НОУТБУКИ ЛІНІЙКИ GRAM НА CES 2019

LG ПРЕДСТАВИТЬ ДВА АБСОЛЮТНО НОВИХ НОУТБУКИ ЛІНІЙКИ GRAM НА CES 2019
Унікальний портативний 17-дюймовий ноутбук з високою роздільною здатністю екрана та інноваційний трансформер 2-в-1 з 14-дюймовим екраном подарують користувачам чудові враження

На виставці CES® 2019 компанія LG Electronics (LG) представить новітні моделі ультралегких ноутбуків лінійки Gram: 17-дюймовий LG Gram 17 (модель 17Z990) і 14-дюймовий LG Gram 2-в-1 (модель 14T990). Обидві новинки відзначені нагородами CES Innovation Awards.

LG Gram 17 відрізняється швидкістю обробки даних та універсальністю використання й отримав ключові фірмові характеристики лінійки LG Gram. Він поєднує високотехнологічні можливості з затребуваною користувачами легкістю корпусу, яка раніше вважалася неможливою для ноутбуків такого розміру.
14-дюймова модель ― це ноутбук-трансформер 2-в-1, який легко перетворюється в планшет, надаючи користувачам безпрецедентну гнучкість й універсальність, необхідну для роботи «на ходу».

LG Gram 17

У той час як чимало продуктів-конкурентів змушують споживачів вибирати між портативністю та продуктивністю, LG Gram 17 успішно поєднує обидві властивості. Він був відзначений нагородою в сфері інновацій CES 2019 Innovation Awards і відрізняється швидкістю роботи, високою потужністю й великим 17-дюймовим екраном з високою роздільною здатністю. При цьому розмір його корпусу відповідає класу 15,6-дюймових моделей.

17-дюймовий ноутбук LG Gram оснащений дисплеєм Wide Quad Extended Graphics Array (WQXGA), який має вдвічі більше пікселів (2560x1600) порівняно зі стандартним екраном Full HD, що гарантує високу деталізацію зображення й неймовірно точну передачу кольорів. Співвідношення сторін 16:10 забезпечує більшу площу екрана, ніж звичайний формат 16:9, що робить його ідеальним для редагування зображень і відео, одночасного перегляду декількох документів і безлічі інших додатків. Нова модель ― відмінний вибір для експертів і бізнес-професіоналів, яким потрібен надзвичайно портативний ноутбук з великим екраном і високою продуктивністю.

У той час як більшість 17-дюймових ноутбуків важать понад два кілограми, вага LG Gram 17 становить усього 1340 грамів, тому модель претендує на звання найлегшого 17-дюймового ноутбука на ринку. Завдяки цьому користувачі можуть насолоджуватися можливостями великого екрана, де б вони не знаходилися. Окрім того, нова модель оснащена високоефективною батареєю потужністю 72 Вт, яка тримає заряд до 19,5 г , а це означає, що користувачі можуть робити більше, не турбуючись про підзарядку. Тонкий і стильний, LG Gram також має високу ступінь надійності й відповідає суворим критеріям довговічності військового стандарту США MIL-STD-810G. Цей стандарт визначає сім факторів стійкості, в тому числі до ударів, пилу й впливу екстремальних температур.

Незважаючи на розмір, 17-дюймовий LG Gram є потужним портативним пристроєм. Завдяки новітньому процесору Intel® Core™ 8-го покоління й DDR4-пам’яті до 16 Гб ноутбук працює ефективно й безвідмовно навіть з найбільшими за обсягом файлами й додатками. До комплектації LG Gram 17 входять твердотільний диск на 256 Гб (SSD) і додатковий слот для SSD, що дозволяє подвоїти обсяг вбудованого сховища.

LG Gram 17 підтримує безліч функцій для більшої зручності користувачів. Thunderbolt™ 3 дозволяє заряджати пристрої, передавати файли й відтворювати контент через єдиний порт . При цьому швидкість передачі даних складає до 40 гігабітів за секунду, що у вісім разів швидше, ніж звичайне з’єднання USB 3.0. У той же час сенсорна панель Precision Glass забезпечує точне керування і розпізнає 4 точки дотику. Клавіатура з підсвічуванням і двома режимами налаштування яскравості дозволяє використовувати ноутбук в умовах недостатньої освітленості.

Система об’ємного звуку DTS Headphone X реалістично імітує 11-канальний звук, як у кінотеатрі. Точний сканер відбитків пальців дозволяє одночасно вмикати ноутбук і входити до системи, захищаючи дані і заощаджуючи час.

LG Gram 2-в-1

Ще один переможець CES Innovation Awards з нової лінійки 2019 року ― LG Gram 2-в-1. Цей портативний комп’ютер для творчості зручно складається, трансформуючись з ноутбука в планшет і навпаки. Підтримуючи безпрецедентну гнучкість, LG Gram 2-в-1 безсумнівно задовольнить вимоги тих, хто шукає дійсно універсальне рішення для роботи «на ходу».

Модель-трансформер має відмінний форм-фактор з 14-дюймовим великим сенсорним екраном і надлегку вагу. Можливість обертати екран на 360 градусів гарантує максимум універсальності й можливостей для творчості. Така унікальна шарнірна конструкція дозволяє моделі бути одночасно ноутбуком і планшетом, а користувачам ― вибирати режим, якому вони віддають перевагу для своїх улюблених занять, таких як інтернет-серфінг, перегляд відео або створення й відтворення контенту. Але універсальний не означає крихкий. Навпаки, LG Gram 2-в-1 відповідає критеріям довговічності військового стандарту США MIL-STD-810G.

Ноутбук-трансформер йде в комплекті зі стилусом Wacom AES 2.0 з 4096 рівнями натискання і визначенням нахилу для природного та точного малювання.
LG Gram 2-в-1 оснащений захисним склом Corning® Gorilla® Glass 5, тому чудовий дисплей не лише добре захищений від ударів і подряпин, а й має покращені сенсорні можливості. До того ж в трансформері використовується IPS-технологія преміум-класу від LG, що гарантує чудову якість зображення під будь-яким кутом огляду. Модель оснащена батареєю потужністю 72 Вт і може працювати без підзарядки до 21 г.

«Лінійка LG Gram розвивалася відповідно до вимог споживачів, яким потрібні надлегкі ноутбуки, що поєднують в собі високу продуктивність й оптимальну портативність, ― зазначив Чан Ік-хван (Chang Ik-hwan), голова IT-підрозділу LG. ― Моделі LG Gram 2019 року мають чудові дисплеї, привабливий дизайн й достатню потужність для роботи та ігор. Вони пропонують абсолютно новий рівень зручності і безпрецедентні враження».

Першими ознайомитися з новими функціями ноутбуків LG Gram 2019 зможуть відвідувачі міжнародної виставки споживчої електроніки CES 2019 у Лас-Вегасі на стенді компанії.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі