LG ПРЕДСТАВИТЬ ІННОВАЦІЙНИЙ 4K UHD ПРОЕКТОР НА МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ CES 2018

LG ПРЕДСТАВИТЬ ІННОВАЦІЙНИЙ 4K UHD ПРОЕКТОР НА МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ CES 2018
Перший 4K UHD проектор LG у компактному корпусі відтворює першокласні зображення

Компанія LG Electronics (LG) розширює лінійку проекторів для дому і випускає перший 4K UHD1 проектор серії HU80K. Новий пристрій став лауреатом номінації CES «Краща Інновація» за високоточне відтворення відео і кінематографічний візуальний ряд, а також компактний і привабливий дизайн. Ринок виробництва 4К-проекторів стрімко зростає, і LG впевнений, що зможе досягти в цій галузі тих самих висот, що і в сегменті LED-проекторів.

Зазвичай проектори, що підтримують відтворення 4К-зображень, дуже громіздкі і мають високу вартість, а також їх складно встановлювати. Інженери і розробники LG поставили перед собою амбітну мету зменшити габарити 4K UHD проектора без втрати якості зображення і представили світу преміальний пристрій, який на-половину менший за 4K-проектори конкурентів і з’явиться на ринку за привабли-вою ціною. Завдяки невеликим розмірам і відтворенню 4К-зображень, 4K UHD проектор від LG дозволяє створити персональний кінотеатр і переглядати високо-якісний контент прямо вдома.

Перевага нового пристрою очевидна: на сьогоднішній день користувачам доступ-на величезна кількість високоякісного контенту, а проектор LG 4K UHD має ши-рокі можливості відтворення як потокового відео, так і Blu-ray дисків. За допомо-гою проектора LG 4K UHD можна легко створити 150-дюймовий екран яскравіс-тю 2 500 люменів, що виділяє його серед інших проекторів цієї категорії. Крім то-го, проектор LG 4K UHD підтримує відтворення HDR-контенту (стандарт HDR 10) для перегляду вражаючого кінематографічного відео вдома.

Завдяки бездзеркальному I-подібному процесору, новий проектор LG має порта-тивну та унікальну конструкцію для відтворення ідеально чітких зображень з будь-якого розташування – для цього необхідно просто розмістити проектор на підлозі або ж прикріпити на стіні. А зручна ручка для переноски і функція Auto Cord дозволяють власникам проектора LG 4K UHD використовувати пристрій в будь-якому приміщенні і для будь-якого заходу. Крім того, дзеркальний відбивач можна використовувати як кришку для захисту проектора від пилу під час збері-гання. Два потужних 7 Вт динаміки забезпечують неймовірний кінематографіч-ний досвід прослуховування аудіо без необхідності підключення зовнішніх коло-нок або саундбара.

Проектор LG 4K UHD оснащений «розумним» інтерфейсом webOS 3.5 для зруч-ності підключення пристрою до найбільш популярних онлайн потокових сервісів з підтримкою 4К-контенту. А стандартні опції підключення включають порти USB, Ethernet і HDMI, а також бездротове підключення до зовнішніх пристроїв, таких як клавіатура і мишка.

«У цьому році ми раді представити відвідувачам виставки CES наш перший 4K UHD проектор, що відтворює зображення найвищої роздільної здатності і має досить компактні розміри, – сказав Чанг Ік-Хван, голова ІТ-підрозділу LG. – Новий 4K UHD проектор LG змінить уявлення користувачів про можливості ві-дтворення 4К-контенту в будь-якому приміщенні».

Також на виставці CES 2018 LG продемонструє останню версію портативного і зручного проектора MiniBeam (модель PF50K), що оснащений інтерфейсом webOS 3.5 і підтримує роздільну здатність Full HD. Вся лінійка проекторів LG модельного ряду 2018 року буде представлена на стенді компанії в рамках прове-дення масштабної виставки споживчої електроніки CES з 9 по 12 січня в Лас-Вегасі.
# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі