LG представить на CES 2017 нові преміальні 4K-монітори з підтримкою стандарту HDR

LG представить на CES 2017 нові преміальні 4K-монітори з підтримкою стандарту HDR
4K-монітор, сумісний зі стандартом HDR, забезпечує високу продуктивність і демонструє виняткові ігрові характеристики для використання як у робочих ці-лях, так і для дозвілля

СЕУЛ, 16 грудня 2016 р. – Компанія LG Electronics (LG), розробник інноваційних технологій і визнаний лідер ринку з виробництва преміальних моніторів з високою роздільною здатністю, планує представити світові нову розробку. LG продемон-струє 32-дюймовий UHD 4K-монітор з підтримкою стандарту HDR на виставці споживчої електроніки CES, яка пройде в січні 2017 року в Лас-Вегасі. Крім цього, компанія покаже й інші новинки.

HDR-контент стає все більш доступним і в кіноіндустрії, і в ігровій галузі. HDR-технології забезпечують помітне поліпшення якості зображення, тому виробники приділяють особливу увагу розвитку цього перспективного напряму. Монітори LG з підтримкою стандарту HDR відтворюють насичені кольори та зображення виняткової якості, завдяки чому нові моделі припадуть до смаку креативним про-фесіоналам, геймерам і тим користувачам, які цінують високу якість зображення.

Новий 32-дюймовий 4K-монітор LG 32UD99 підтримує стандарт HDR10, що за-безпечує винятковий рівень чіткості та яскравості зображення і відтворення ши-рокого діапазону кольорової палітри.
Завдяки підтримці HDR10 у даному моніторі збільшена пікова яскравість, що дає можливість користувачам більш комфортно редагувати фільми і фотографії.

Крім того, у 32UD99 використано IPS-панель, яка відтворює більше 95% колірно-го простору DCI-P3. Саме тому новий монітор LG – ідеальне рішення для творців мультимедійного контенту, які гідно оцінять такі характеристики, як True Color Pro, що призначена для виконання апаратного калібрування монітора з викорис-танням поширених моделей калібраторів. 32UD99 порадує і геймерів, які викори-стовують нове покоління ігрових консолей з підтримкою HDR.

32UD99 поєднує елегантний зовнішній вигляд і витончений корпус. Монітор оснащений портом USB Type-C, що виключає необхідність використання великої кількості кабелів. За допомогою всього одного кабелю можна одночасно відтво-рювати зображення на 4K-дисплеї, заряджати підключений ноутбук і виконувати передачу даних. А безрамний дизайн та ультратонка підставка ArcLine завершу-ють бездоганний образ нового 32UD99. Вбудовані динаміки монітора підтриму-ють технологію LG Rich Bass для відтворення якісного та глибокого звучання.

Також на CES 2017 LG буде продемонстровано 34-дюймовий монітор 21:9 UltraWide™ Mobile+ (модель 34UM79M). 34UM79M – перший у світі мультиме-дійний монітор з підтримкою функції Chrome Cast, що забезпечує безперервну трансляцію улюблених фільмів, музики, ігор та іншого контенту прямо з мобіль-них пристроїв. З новим монітором LG UltraWide можна одночасно виконувати завдання на ПК і мобільному пристрої на одному екрані. А функція Dual Controller Plus дозволяє управляти ПК або смартфоном/планшетом за допомогою єдиної клавіатури та миші. Крім того, додаток LG Mobile+ Monitor забезпечує віддалений доступ до великої кількості налаштувань монітора, таких як вхідні дані, гучність, співвідношення висоти і ширини, функцій PBP/PIP та ін.

Крім моніторів UltraFine™ з роздільною здатністю 5K і 4K, LG представить на CES 34-дюймовий ігровий монітор 21:9 UltraWide (модель 34UC99), оснащений технологією AMD FreeSync, Motion Blur Reduction 1 мс, Dynamic Action Sync («Динамічна синхронізація дій»), Black Stabilizer («Стабілізатор чорного»), що ви-водить можливості гри на новий рівень.

«Для підтримки наших лідерських позицій на ринку мультимедіа компанія LG продовжує працювати над інтеграцією передових технологій індустрії і ство-ренням високоякісних моніторів, – говорить Брайан Квон, президент компанії LG Home Entertainment Company. – Лінійка моніторів компанії представлена як мо-делями з високою роздільною здатністю і підтримкою стандарту HDR, так і ультравайдами, які прекрасно справляються з робочими завданнями і добре зна-йомі геймерам. LG прагне представити користувачам інноваційні, преміальні мо-нітори, яким на сьогоднішній день немає рівних в індустрії».

Відвідувачі виставки CES зможуть побачити нові монітори LG і переконатися у високій якості технологій компанії у конференц-залі виставкового центру в Лас-Вегасі, на стенді № 11100 центрального холу.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі