LG ПРЕДСТАВИТЬ НОВІ МОНІТОРИ ULTRAGEAR™ НА IFA 2018: У ЦЕНТРІ УВАГИ ІГРИ

LG ПРЕДСТАВИТЬ НОВІ МОНІТОРИ ULTRAGEAR™ НА IFA 2018: У ЦЕНТРІ УВАГИ ІГРИ
Грай по-новому з безпрецедентною потужністю нової лінійки ігрових моніторів LG UltraGear™

БЕРЛІН, 31 серпня 2018 р. — Компанія LG Electronics демонструє відданість ігровим технологіям і презентує нові монітори лінійки UltraGear™ на виставці IFA 2018, яка відбувається з 31 серпня по 5 вересня в Берліні. Завдяки потужній продуктивності, чудовій якості зображення та високому показнику частоти оновлення екрана, монітори дарують новий рівень геймплея. Ці характеристики разом з UltraWide™ екраном 21:9 і стильним дизайном створюють відчуття повного занурення в гру.

Компанія LG давно здобула визнання визнана на ринку завдяки своїм моніторам, зокрема серії LG UltraFine™ з чудовою якістю зображення та лінійці LG UltraWide™ 21:9 з покращеними можливостями продуктивності. UltraGear – назва нової лінійки ігрових моніторів LG, що забезпечують максимальну ефективність для високопродуктивних ігор. Завдяки оптимальній якості зображення та високій швидкості обробки даних, нові монітори є ідеальним рішенням для ігор різних жанрів. Неперевершені можливості моніторів LG UltraGear™ дозволяють геймерам грати на повну потужність, що значно підвищує шанси на перемогу навіть у найзапеклішій сутичці.

Флагманська модель монітора UltraGear 34GK950G підтримує найпотужніші функції лінійки та відтворює зображення безкомпромісної якості завдяки технології Nano IPS. Ця технологія забезпечує охоплення 98% колірного простору DCI-P3. Також Nano IPS-дисплей з високою точністю відтворює кольори та охоплює понад 135% колірного простору sRGB. Завдяки вбудованим технологіям NVIDIA G-SyncTM та Adaptive Sync, UltraGear-монітор 34GK950G забезпечує плавні рухи без розривів або зависання. Окрім того, висока частота оновлення в 120 Гц робить зображення та об’єкти на екрані чіткішими, що гарантує плавність геймплея та високу швидкість реакції гравця в будь-якій ситуації.

Завдяки вражаючому 34-дюймовому дисплею та кришталево-чистому відтворенню зображення при роздільній здатності QHD (2560 x 1440), монітор підкреслює кінематографічні можливості гри, що, в свою чергу, відкриває перед користувачами нові перспективи улюблених розваг. UltraGear отримав нагороду Red Dot Design Award 2018 як кращий монітор зі співвідношенням сторін 21:9 і покращеною якістю зображення. Користувачі не пропустять жодної деталі на екрані завдяки максимальним кутам огляду монітора UltraGear™ (модель 34GK950G). Ультратонкі рамки UltraGear дозволяють підключати кілька моніторів для більш вражаючого ігрового процесу. Геймери можуть створити власну унікальну атмосферу за допомогою технології Sphere Lighting, яка передбачає шість налаштувань підсвічування для посилення ефекту від гри або перегляду фільму.

«Монітори LG встановлюють стандарти в індустрії протягом багатьох років, і монітори лінійки LG UltraGear™ не стануть винятком, – сказав Джанг Ік-Хван, глава IT-підрозділу компанії LG. – Презентація наших нових моніторів на наймасштабнішому галузевому заході Європи демонструє нашу впевненість та ентузіазм щодо нового бренда».

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі