LG ПРЕДСТАВИТЬ НОВІ МОНІТОРИ З ПІДТРИМКОЮ ТЕХНОЛОГІЇ NANO IPS І РОЗДІЛЬНОЇ ЗДАТНОСТІ 5К

LG ПРЕДСТАВИТЬ НОВІ МОНІТОРИ З ПІДТРИМКОЮ ТЕХНОЛОГІЇ NANO IPS І РОЗДІЛЬНОЇ ЗДАТНОСТІ 5К
Нові можливості підключення через Thunderbolt 3 і висока якість зображення

СЕУЛ, 27 грудня 2017 р. — Компанія LG Electronics представить на міжнарод-ній виставці споживацької електроніки CES 2018 у Лас-Вегасі оновлені моделі популярних моніторів, що оснащені технологією Nano IPS для чіткого відтворен-ня насичених кольорів. Враховуючи відгуки споживачів, LG впровадив підтримку HDR600 з вищим динамічним діапазоном і піковою яскравістю, а також нові можливості підключення через порт Thunderbolt 3.

Новий 32-дюймовий монітор LG UHD 4K (модель 32UK950) стане першим муль-тимедійним пристроєм з підтримкою технології Nano IPS. Nano IPS передбачає застосування частинок розміром 1 нм, що поглинають надлишкове свічення дов-жини хвиль. Це дозволяє покращити інтенсивність і чистоту відтворюваних на екрані кольорів для отримання якісніших та реалістичніших зображень. Ця модель монітора LG відтворює до 98% колірного простору DCI-P3, що еквівалентно значенню для моніторів, що використовуються голлівудськими студіями. Новий монітор LG стане ідеальним рішенням для медіатворців, які хочуть отримати ви-соку якість відтворення кольору з підтримкою HDR 600. Користувачі LG 32UK950 зможуть відчути усі переваги високого динамічного діапазону і пікової яскравості до 600 канделів (кд/м2).

Монітор LG 32UK950 оснащений портом Thunderbolt 3 для відтворення 4K-зображень і підключення ноутбуків, таких як Macbook Pro, через єдиний кабель Thunderbolt 3. При цьому немає необхідності використовувати адаптери підзаряд-ки і USB-кабелі. Через кабель Thunderbolt 3 можна передавати 4K-зображення і звук, а також заряджати ноутбуки потужністю 60 Вт. Ключова характеристика новинок – витончена підставка ArcLine і безрамковий дизайн дисплея 4-Side Edge Borderless.

Ще одна новинка, яка з’явиться на ринку у наступному році, 34-дюймовий LG UltraWide (модель 34WK95U). Монітор забезпечує точність відтворення кольорів і широкий кут огляду з вражаючою роздільною здатністю 5K (5120 x 2160 пікселів). Перший монітор LG 5K UltraWide із співвідношенням сторін 21:9 підтримує великий екранний простір і відтворює насичені кольори і відтінки. Новинка з під-тримкою роздільної здатності 5К призначена для відеоредакторів, фотографів, ро-зробників програмного забезпечення і додатків, які працюють із зображеннями високої якості.

Монітор 34WK95U підтримує технологію Nano IPS, високоточну колірну переда-чу і стандарт HDR600. Крім того, модель 34WK95U оснащена портом Thunderbolt 3 і відтворює 5K-зображення при 60 к/с через єдиний кабель. Інтерфейс Thunderbolt 3 сподобається користувачам, для яких важливо передавати відео, ау-діо і дані без необхідності використання додаткового мережевого адаптера. За-вдяки елегантному корпусу і дизайну дисплея 4-Side Borderless, а також підставці ArcLine, новий монітор від LG привертає увагу навіть при вимкненому живленні.

«Кожний місяць ми проводимо сотні годин перед екранами моніторів. Проте, коли мовиться про удосконалення пристроїв і високі показники продуктивності, то монітори оновлюють в останню чергу, – сказав Чанг Ік-Хван, керівник ІТ-підрозділу LG. – Розробляючи нові преміальні монітори, LG прагне продемонст-рувати прихильність компанії передовим технологіям, що забезпечують найвищі показники роздільної здатності екрана і зручність використання інтерфейсу».

Також LG представить на виставці CES 2018 ігровий монітор QHD (модель 34GK950G), який забезпечує високу якість зображення завдяки технології Nano IPS і підтримує G-Sync.

Усі новинки LG будуть продемонстровані під час виставки CES 2018 на стенді #11100 центрального холу виставкового центру Лас-Вегас.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі