LG представить новітні рішення в області побутової кліматичної техніки на IFA 2016

LG представить новітні рішення в області побутової кліматичної техніки на IFA 2016
Нові рішення в області кліматичної техніки для дому мають неперевершену енергоефективність, а також швидше і краще очищають повітря

СЕУЛ, 29 серпня 2016 р. — Компанія LG Electronics (LG) представить свої новітні рішення в області побутових кондиціонерів та очищувачів повітря на Міжнародній виставці споживчої електроніки IFA 2016. Від сучасного побутового кондиціонера серії DUALCOOL до високоефективного очищувача повітря – LG продемонструє оптимальні рішення для дому всім європейським споживачам, які цінують не тільки ефективність, але і дизайн побутових приладів.

LG DUALCOOL – більш швидке охолодження та неперевершена енергоефективність
Кондиціонер серії DUALCOOL від компанії LG – перший кондиціонер повітря, в якому для енергозбереження без зниження ефективності охолодження використовується двороторний інверторний компресор Dual Inverter Compressor™, власна розробка компанії. За рахунок двороторного інверторного компресора кондиціонер LG серії DUALCOOL споживає на 70% менше електроенергії, але при цьому на 40% швидше охолоджує повітря в приміщенні в порівнянні з типовими побутовими кондиціонерами неінверторного типу, що підтверджено всесвітньо відомим випробувальним центром TÜV Rheinland. Передова технологія, реалізована в компресорі LG, також дозволяє кондиціонерам серії DUALCOOL значно знизити рівень шуму, що безумовно порадує власників квартир. Завдяки використанню надійного двороторного інверторного компресора ця модель отримала 10 років гарантії від виробника та була визнана однією з найкращих у сегменті побутової кліматичної техніки. Витончений і елегантний корпус кондиціонера серії DUALCOOL ідеально вписується в будь-який інтер'єр, вміло поєднуючи в собі красу та функціональність.

Здорова та чиста атмосфера вашої оселі
Очищувач повітря LG здатний обробити все повітря в приміщенні, а функція Clean Booster дозволить йому створити здорову приємну атмосферу в домі, видаливши з повітря навіть невидимі частинки пилу. Завдяки функції Clean Booster очищувач усуває домішки швидше і з більшого обсягу, ніж традиційні моделі. Прилад з ергономічним дизайном, який працює в усіх напрямках, очищує повітря в усьому приміщенні набагато швидше. Додаткова функція Baby Care генерує легкий потік повітря, щоб створювати ідеальну атмосферу для маленьких дітей.

Завдяки функціям Smart Indicator і Smart Lighting, які дозволяють користувачеві стежити за станом повітря в оселі, стає набагато простіше оперативно реагувати на необхідність зміни програм роботи пристрою. Smart Indicator відображає точні дані про ступінь забрудненості повітря на чіткому дисплеї, що дозволяє легко відстежувати зміни в якості повітря з плином часу. Smart Lighting використовує чотири лампочки різного кольору для індикації якості повітря, за якими користувачі зможуть відразу ж оцінити його. В очищувачі використовується вдосконалений датчик для фільтрації дрібних часток діаметром менше 1,0 мкм.

«Якщо порівнювати нову побутову техніку з продуктами, які були раніше представлені компанією на IFA, то тепер системи кондиціонування та очищення повітря стали ще більш стильними, ефективними, високотехнологічними й орієнтованими на сім'ї, – сказав Чо Сон-чін, президент компанії LG Electronics Home Appliances & Air Solution. – Коли йдеться про енергоефективність та інноваційні технічні характеристики, європейські споживачі задають високі стандарти, тому для нас IFA стала орієнтиром у створенні нових удосконалених побутових приладів».

Під час Міжнародної виставки споживчої електроніки IFA 2016 відвідувачі стенду LG у залі № 18 виставкового центру Мессе Берлін зможуть на власні очі побачити та ознайомитися з новою продукцією


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі