LG ПРЕДСТАВИТЬ ОНОВЛЕНІ СМАРТФОНИ K10 І K8 2018 РОКУ НА ВИСТАВЦІ MWC

LG ПРЕДСТАВИТЬ ОНОВЛЕНІ СМАРТФОНИ K10 І K8 2018 РОКУ НА ВИСТАВЦІ MWC
Нові мобільні пристрої LG – бюджетні смартфони з функціями флагманів

СЕУЛ, 26 лютого 2018 р. — Компанія LG Electronics (LG) представить нове по-коління популярних смартфонів K8 і K10 2018 року на міжнародній виставці мо-більної індустрії MWC, що проходитиме з 26 лютого по
1 березня у Барселоні, Іспанія. Нові мобільні пристрої тепер оснащені передовими функціями преміальних флагманів. Обидві моделі з’являться на глобальних ринках Європи, Азії, Латинської Америки і на Середньому Сході найближчим часом.

Завдяки новим передовим функціям, серед яких швидкий автофокус і зменшення шумів в умовах зйомки при поганому освітленні, нова лінійка K Series стане вигідним рішенням для користувачів, що цінують якість і функціо-нальність мобільних пристроїв. K8 і K10 успадкували ключові характеристики лінійки K Series – дизайн з гладкими та округлими краями та стильне 2.5D-скло, що надає пристроям сучасний та витончений зовнішній вигляд. Моделі 2018 року будуть доступні у 3 колірних рішеннях: космічно-чорному (Aurora Black), марок-канському блакитному (Moroccan Blue) та терракотово-золотому (Terra Gold).

Привабливий дизайн з металевою U-подібною рамкою і преміальні функції вигід-но виділяють LG K10 на ринку бюджетних смартфонів. K10 оснащений покраще-ною 13 Мп основною камерою, що представлена у флагмані LG G6, а також висо-коефективною 8 Мп фронтальною камерою, що підтримує ефект боке при зйомці селфі. Тепер поціновувачі мобільної фотографії не пропустять жодної можливості зробити класний кадр за допомогою фазового автофокуса (PDAF), що на 23% швидший за звичайний автофокус. А функція «Розумна задня кнопка» не лише дозволяє швидко і легко розблокувати смартфон за допомогою відбитка пальця, але також запускає функцію швидкого затвора для зйомки фотографій і швидкого захвату, що дозволяє швидко зробити знімок екрана.

Оновлена модель смартфона LG K8 2018 року оснащена багатьма зручними фун-кціями камери для зйомки в умовах слабого освітлення і для яскравіших та чіткі-ших зображень. Такі популярні функції як «Автоматичний кадр», «Зйомка за жес-том руки», «Спалах для селфі» і «Швидка передача файлів» також присутні у фу-нкціоналі нового K8.

Підтримка функції зменшення рівня шуму дозволяє робити чіткі зображення в умовах слабкого освітлення за допомогою як K8, так і K10. Також моделі підтри-мують функцію розширеного динамічного діапазону (HDR), завдяки чому фотог-рафії виходять чіткішими, яскравішими та контрастнішими.

Зйомка групових селфі з друзями і членами сім’ї стала ще веселішою і простішою завдяки функції Timer Helper. Більше не потрібно слідкувати за тим, скільки се-кунд залишилось до спуску затвора. Завдяки Timer Helper в смартфонах K8 і K10 використовується спалах, щоб друзі або членам родини опинилися в потрібному місці в потрібний час для вдалого кадра.

Ще одна нова функція камери лінійки K Series – Flash Jump Shot, що дозволяє знімати фотографії кожні 3 секунди (до 20 фотографій) і склеювати зображення в смішні гіфки для швидкого розповсюдження у соціальних мережах. Flash Jump Shot доступна на смартфонах K8 і K10 та може бути використана як з основною, так і з фронтальною камерами.

«Оновлена лінійка смартфонів LG K Series 2018 року розроблена для того, щоб відповідати стилю і потребам наших користувачів, – сказав Ха Джеунг-ук, ста-рший віце-президент і голова бізнес-підрозділу компанії LG Electronics Mobile Communications. – Ми впевнені, що користувачі оцінять наші нові смартфони, що оснащені передовими технологіями і зручними функціями, а також будуть представлені на ринку за привабливою ціною».

Основні характеристики K10:*
 Процесор: 1.5 ГГц Octa-Core
 Дисплей: 5.3-дюймовий HD In-cell Touch (1280 x 720 / 277ppi)
 Пам’ять:
o K10+ : 3 ГБ RAM / 32ГБ ROM / microSD (до 2 ТБ)
o K10: 2ГБ RAM / 16ГБ ROM / microSD (до 2 ТБ)
o K10α : 2ГБ RAM / 16ГБ ROM / microSD (до 2 ТБ)
 Камера:
o K10+ : основна – 13 Мп / фронтальна – 8 Мп або 5 Мп (ширококутна)
o K10: основна –13 Мп / фронтальна – 8 Мп або 5 Мп (ширококутна)
o K10α : основна – 8 Мп / фронтальна – 5 Мп
 Акумулятор: 3,000 мАг (вбудований)
 Операційна система: Android 7.1.2 Nougat
 Габарити: 148,7 x 75,3 x 8,68 мм
 Вага: 162 г
 Мережа: LTE / 3G / 2G
 Підключення: Wi-Fi (802.11 b, g, n) / Bluetooth 4.2 / USB 2.0 Type B / NFC
 Кольори:
o K10+: марокканський блакитний (Moroccan Blue) / терракотово-золотий (Terra Gold)
o K10 : космічний чорний (Aurora Black) / марокканський блакитний (Moroccan Blue) / терракотово-золотий (Terra Gold)
o K10α: космічний чорний (Aurora Black) / терракотово-золотий (Terra Gold)
 Інше: датчик відбитка пальця / FM-радіо / Flash Jump Shot / Музикальний спа-лах / Timer Helper / Швидкий захват / Швидкий затвор

Основні характеристики K8:*
 Процесор: 1.3 ГГц Quad-Core
 Дисплей: 5.0-дюймовий HD On-cell Touch (1280 x 720 / 294ppi)
 Пам’ять: 2 ГБ RAM / 16 ГБ ROM / microSD (до 32ГБ)
 Камера: основна – 8 Мп / фронтальна – 5 Мп
 Акумулятор: 2,500 мАг (з’ємний)
 Операційна система: Android 7.1.2 Nougat
 Габарити: 146,3 x 73,2 x 8,2 мм
 Вага: 152 г
 Мережа LTE / 3G / 2G
 Підключення: Wi-Fi (802.11 b, g, n) / Bluetooth 4.2 / USB 2.0 Type B
 Кольори: космічний чорний (Aurora Black) / марокканський блакитний (Moroccan Blue) / терракотово-золотий (Terra Gold)
 Інші функції: FM-радіо / Flash Jump Shot / Музикальний спалах / Timer Helper / Швидкий захват / Швидкий затвор

* Характеристики/функції можуть відрізнятися в залежності від ринку

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі