LG представить «розумну» побутову техніку нового покоління з аналізатором звичок користувачів

LG представить «розумну» побутову техніку нового покоління з аналізатором звичок користувачів
Інтуїтивні технології відкривають нові можливості для користувачів, роблячи їхнє життя комфортнішим

СЕУЛ, 22 грудня 2016 р. — На виставці CES 2017 компанія LG Electronics (LG) представить останні розробки підрозділу Home Appliance & Air Solution – сучасну побутову техніку з аналізатором звичок користувачів. Ці розробки викорис-товуються для підвищення показників продуктивності та комфорту. Вони пок-ликані розширити функціонал сучасних пристроїв для дому та вивести їх на аб-солютно новий рівень. Вбудований аналізатор дозволяє побутовій техніці LG мо-ніторити і запам'ятовувати потреби своїх власників шляхом збору й обробки ін-формації щодо шаблонів їхньої поведінки та стилю життя. Дані технології пос-тійно розвиваються і надають користувачам нові рішення повсякденних проблем.

Робот-пилосос: «розумне» запам'ятовування перешкод
Використовуючи оптичні та сенсорні датчики, новий робот-пилосос LG розпізнає об'єкти в приміщенні (форму та розміри предметів) і виконує прибирання в залежності від виявлених параметрів. Зробивши фотографію приміщення, «розумний» пристрій запам'ятовує перешкоди і надалі вчиться їх об'їжджати. Пилосос «бачить» електричні дроти та навіть домашні капці, завдяки чому вони ніколи не потраплять під щітку пристрою, що обертається. Вакуумний робот-пилосос LG легко розпізнає людину, що знаходиться в кімнаті, і люб'язно попросить її відійти для подальшого безперешкодного прибирання.

Холодильник: ще більше зручності
«Розумні» холодильники LG стали ще зручнішими у використанні із застосуван-ням технологій аналізу звичок користувачів. Вивчаючи звички й уподобання вла-сників у їжі, новий холодильник LG виконує величезну кількість завдань. Напри-клад, він автоматично заповнить форму для льоду перед тим проміжком дня, коли користувач зазвичай дістає прохолодні напої. Влітку «розумний» холодильник LG запустить 4-ступінчасту систему стерилізації у відповідь на зміни температури та вологості, які можуть спричинити псування продуктів.

Кондиціонери: підвищення енергоефективності
Новий «розумний» кондиціонер від LG також аналізує звички власників. При-стрій збирає інформацію про те, в яких кімнатах користувачі проводять найбільше часу протягом дня. За допомогою цих даних оперативно встановлюється най-більш комфортна температура, а холодні повітряні потоки розподіляються у від-повідні зони. Припустимо, найбільш відвідуваним приміщенням в робочі дні є ку-хня. А у вихідні дні користувачі проводять більше часу в вітальні, тому в даний період саме ця зона вимагає особливого охолодження або обігріву.

Пральні машини: оптимальна продуктивність у будь-якій ситуації
Завдяки новим технологіям пральні машини LG теж швидко оцінюють зовнішні умови та вивчають щоденні дії користувачів. І все для того, щоб максимально оп-тимізувати роботу пристрою і підвищити показники продуктивності. Так, під час прання у жорсткій воді «розумна» пральна машина LG задає настройки відповідні налаштування по температурному режиму та використаному об’єму води, щоб за-побігти пошкодженню одягу. А в разі сильного забруднення автоматично додасть ще один цикл полоскання.

«Аналіз звичок користувачів – це наступний етап еволюції «розумних» побутових пристроїв. LG є лідером і першовідкривачем у даному сегменті ринку, – говорить Сонг Дахюн, президент компанії LG Electronics Home Appliance & Air Solutions. – І, звичайно ж, особливу увагу варто приділяти не тільки зростаючим можливос-тям техніки, а й тому, як відкритий доступ до особистих даних користувачів ві-добразиться на роботі компаній. Ми глибоко переконані, що поряд з підвищенням показників продуктивності та комфорту також слід фокусуватися на питаннях безпеки і приватності. Дані поняття та параметри не повинні виключати одне одного».

Побутова техніка LG з аналізатором звичок користувачів буде представлена на виставці CES 2017 з 5 по 8 січня, на стенді компанії №11100 виставкового центру в Лас-Вегасі.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі