LG ПРЕДСТАВИТЬ СЬОМЕ ПОКОЛІННЯ СМАРТФОНІВ СЕРІЇ G НА ПОЧАТКУ ТРАВНЯ

LG ПРЕДСТАВИТЬ СЬОМЕ ПОКОЛІННЯ СМАРТФОНІВ СЕРІЇ G НА ПОЧАТКУ ТРАВНЯ
Нову модель смартфона преміум-класу від LG з підтримкою інтелектуальної платформи представлять на заходах компанії у Нью-Йорку та Сеулі

Компанія LG Electronics (LG) анонсує офіційну презентацію нового смартфона преміум-класу LG G7ThinQ 2 травня у Нью-Йорку (Metropolitan West) і 3 травня у Сеулі (I’PARK Mall). Новий гаджет стане першою моделлю серії G, що отримає значок ThinQ у назві. Це позначення мають усі пристрої LG, зокрема електроніка, побутова техніка і додатки з підтримкою платформи штучного інтелекту.

LG G7ThinQ – це еволюція технологій, що представлені у LG V30SThinQ, першому смартфоні компанії із вбудованими інтелектуальними функціями. LG застосовував технології штучного інтелекту при розробці LG V30SThinQ щоби розширити можливості функцій, які часто використовуються. Серед них - розпізнавання голосу та система Vision AI для підвищення зручності користування камерою. Ключова перевага моделі LG G7ThinQ – швидке підключення смартфона до холодильників, телевізорів та іншої техніки LG.

«Виробники мають звернути увагу на те, що дійсно необхідно користувачам, які функції вони хочуть побачити у смартфонах, — зазначає Хван Джон Хван (Hwang Jeong-hwan), президент компанії LG Electronics Mobile Communications. — LG випустить смартфон LG G7ThinQ, що стане новим етапом розвитку та удосконалення «розумних» технологій, які задовольнять реальні потреби користувачів. Інтелектуальні можливості смартфонів стали більше ніж просто функціями. Вони стали частиною життєвого досвіду користувачів».

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі