LG ПРЕДСТАВИТЬ ВЛАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ ДЛЯ СМАРТФОНІВ НА ВИСТАВЦІ MWC 2018

LG ПРЕДСТАВИТЬ ВЛАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ ДЛЯ СМАРТФОНІВ НА ВИСТАВЦІ MWC 2018
Нові функціональні можливості штучного інтелекту тісно пов’язані з потребами та поведінкою сучасних користувачів

СЕУЛ, 15 лютого 2018 р. — LG Electronics (LG) представить перші технології на основі штучного інтелекту для смартфонів на Всесвітньому конгресі мобільних технологій Mobile World Congress у Барселоні, Іспанія. Нові можливості будуть реалізовані в найбільш технологічному з наявних смартфонів LG — флагманській моделі LG V30 2018 року.

Понад рік тому LG розпочала дослідження можливостей впровадження штучного інтелекту в смартфони. Це сталося задовго до того, як компанія оголосила про запуск бренда ThinQ на виставці CES 2018. Дане дослідження спрямоване на розробку рішень на основі штучного інтелекту (ШІ) з метою створення інтуїтивного інтерфейсу, що підтримує роботу камери і розпізнавання голосових команд. Результатом стала ціла низка технологій на основі ШІ, тісно пов'язаних з потребами сучасних користувачів.

Vision AI: розпізнавання зображень наступного покоління
На додаток до разючих характеристик камери, таких як подвійний об'єктив, ширококутний об'єктив з низьким спотворенням, об'єктив Crystal Clear Lens, Vision AI робить камеру LG V30 ще більш «розумною» і простою у використанні.

Vision AI автоматично аналізує об'єкти і рекомендує найкращий режим зйомки з восьми наявних: портрет, їжа, тварина, пейзаж, місто, квіти, схід і захід. враховуються кут огляду, колір, відображення, підсвічування, рівень насиченості, Оскільки смартфон аналізує зображення в своїй базі даних, щоб визначити, на чому фокусується камера враховуються кут огляду, колір, відображення, підсвічування, рівень насиченості і пристрій рекомендує оптимальні настройки. Наведення камери на тарілку спагеті призведе до активізації «режиму їжі», що надає знімку тепліших відтінків і високої різкості, завдяки чому страва має апетитніший вигляд.

Для розробки найточніших алгоритмів розпізнавання зображень компанія LG у партнерстві з провідними експертами проаналізувала понад 100 мільйонів знімків, домігшись поліпшення рекомендацій, що стосуються режимів зйомки.

Ще одна функція Vision AI — консультування щодо придбання того чи іншого продукту за допомогою інтелектуального розпізнавання їхніх QR-кодів. При наведенні камери на об'єкт Vision AI може автоматично сканувати QR-коди, ініціювати пошук зображень або пропонувати варіанти покупок. Додаток також радить місця, де можна придбати товар за найнижчою ціною, або рекомендує аналогічні продукти, які можуть зацікавити користувача.

Новий режим зйомки в умовах низької освітленості може автоматично збільшувати яскравість зображень у два рази. На відміну від традиційних методів вимірювання рівня зовнішньої освітленості, Vision AI вимірює і фіксує яскравість фактичного зображення, в результаті чого рівні яскравості коригуються набагато точніше.

Voice AI: ексклюзивні голосові команди
Ще одна функція технологій на основі штучного інтелекту для смартфонів — Voice AI, що дозволяє користувачам запускати додатки і змінювати настройки камери за допомогою голосових команд. У партнерстві з Google Assistant LG розробила 32 ексклюзивні голосові команди (23 з них були реалізовані в 2017 році). Вони усувають необхідність використання настройок і дають змогу швидше активізувати певні функції.

Ексклюзивні голосові команди LG для Google Assistant

FEATURE ГОЛОСОВА КОМАНДА
(ЇЙ ПЕРЕДУЄ ФРАЗА «OK GOOGLE»)
1 Wide-angle photo Зробити фото з широким кутом огляду (Take a picture on a wide angle)
2 Wide-angle selfie Зробити селфі з широким кутом огляду (Take a selfie on a wide angle)
3 Wide-angle video Записати відео з широким кутом огляду (Record a video on a wide angle)
4 Wide-angle selfie video Записати селфі-відео з широким кутом огляду (Take a selfie video on a wide angle)
5 Cine Video Увімкнути камеру в режимі Cine Video (Open camera on Cine Video)
6 Expert Photo Mode Увімкнути камеру в ручному режимі (Open camera on a manual mode)
7 Expert Video Mode Увімкнути камеру в ручному відеорежимі (Open camera on a manual video)
8 Cine Video (Romantic) Зняти відео в режимі Cine Video з ефектом романтичного кіно (Take a romantic Cine Video)
9 Cine Video (Melodramatic) Зняти відео в режимі Cine Video з ефектом мелодрами (Take a melodramatic Cine Video)
10 Cine Video (Thriller) Зняти відео в режимі Cine Video з ефектом трилеру (Take a thriller Cine Video)
11 Cine Video (Beauty) Зняти відео в режимі Cine Video з ефектом краси (Take a beauty Cine Video)
12 Cine Video (Blockbuster) Зняти відео в режимі Cine Video з ефектом літнього блокбастеру (Take a summer blockbuster Cine Video)
13 Cine Video (Romantic Comedy) Зняти відео в режимі Cine Video з ефектом романтичної комедії (Take a romantic comedy Cine Video)
14 Cine Video (Documentary) Зняти відео в режимі Cine Video з ефектом документального кіно (Take a documentary Cine Video)
15 Cine Video (Landscape) Зняти відео в режимі Cine Video з пейзажним ефектом (Take a scenery Cine Video)
16 Cine Video (Drama) Зняти відео в режимі Cine Video з ефектом драми (Take a drama Cine Video)
17 Cine Video (Historic) Зняти відео в режимі Cine Video з ефектом історичного кіно (Take a historical Cine Video)
18 Cine Video (Mystery) Зняти відео в режимі Cine Video з ефектом загадковості (Take a mystery Cine Video)
19 Cine Video (Noir) Зняти відео в режимі Cine Video з ефектом нуарного кіно (Take a noir Cine Video)
20 Cine Video (Classic) Зняти відео в режимі Cine Video з ефектом класичного кіно (Take a classic Cine Video)
21 Cine Video (Flashback) Зняти відео в режимі Cine Video з флешбек-ефектом (Take a flashback Cine Video)
22 Cine Video (Pop Art) Зняти відео в режимі Cine Video з ефектом поп-арту (Take a pop art Cine Video)
23 Expert Mode (Graphy) Увімкнути камеру в Graphy (Open camera with Graphy)
NEW FOR 2018
24 Panoramic Photo не завершено
25 Food Photo не завершено
26 Time-lapse Photo (Video) не завершено
27 Slow-motion Video не завершено
28 Low-light Photo не завершено
29 AI Cam Photo не завершено
30 Image Search не завершено
31 QR Code Scanning не завершено
32 Shopping Search не завершено

Модернізація та розширення штучного інтелекту смартфона
Стратегія LG з розробки смартфонів — продовжувати розширювати можливості штучного інтелекту, а також поліпшувати наявні, роблячи їх зручнішими у використанні. Деякі функції штучного інтелекту будуть реалізовані не тільки в нових моделях LG, але і в наявних смартфонах за допомогою оновлень програмного забезпечення. При цьому будуть враховані технічні характеристики і довговічність моделей для максимальної зручності користувачів.

«Як ми і зазначали минулого місяця, під час виставки CES, майбутнє LG — за штучним інтелектом, а не тільки апаратним забезпеченням і швидкістю обробки даних, — сказав Ха Джонг Юк, старший віце-президент і голова підрозділу LG Electronics Mobile Communications Company. — Створення інтелектуальних смартфонів буде напрямом нашої діяльності в майбутньому. Ми впевнені, що користувачі оцінять розширений інтерфейс в поліпшеній версії V30, адже це те, що більшість очікувала».

Відвідати стенд LG у залі №3 виставкового центру Fira Gran Via на виставці MWC 2018 можна буде з 26 лютого до 1 березня.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі