LG ПРЕДСТАВЛЯЄ ДВА НОВИХ СМАРТФОНИ СЕРІЇ G7

LG ПРЕДСТАВЛЯЄ ДВА НОВИХ СМАРТФОНИ СЕРІЇ G7
LG G7 One та LG G7 – поєднання інтелектуальних функцій та технологій флаг-манського рівня за доступною ціною

БЕРЛІН, 5 вересня 2018 р. — На виставці IFA 2018 компанія LG Electronics (LG) представляє дві новинки серії LG G7 — смартфони LG G7 One та LG G7 Fit на базі LG G7ThinQ. Обидві моделі зацікавлять вимогливих користувачів завдяки зба-лансованому поєднанню преміальних функцій та привабливих цін.

Сьогодні багато споживачів обирають флагманські смартфони попередніх поко-лінь, оскільки вважають, що ці моделі оснащені просунутішими технологіями порівняно зі смартфонами середнього сегмента. Такі покупці цінують високу якість, проте не хочуть переплачувати за непотрібні функції, якими оснащені бі-льшість сучасних смартфонів преміум-класу. Основна проблема полягає в тому, щоб знайти телефон з ідеальним поєднанням ціна-якість.

LG G7 One
LG G7 One — це перший телефон LG на базі Android One. У цій моделі компанія поєднала найкращі практики та багаторічний досвід розробок рішень для мобіль-них пристроїв, передові технології LG та інновації від Google для операційних систем смартфонів. LG G7 One задумувався як один із найбільш багатофункціо-нальних смартфонів Android One на сьогодні. Новий смартфон працює на базі процесора Qualcomm Snapdragon 835, оснащений 4 Гб оперативної та 32 Гб вбу-дованої пам’яті. Дизайн новинки виконаний у тій самій стилістиці, що й дизайн флагмана LG G7ThinQ. Телефон вирізняється глянцевими металевими рамками та тонким корпусом, а також має ступінь захисту від пилу та вологи IP68. Витонче-ний зовнішній вигляд LG G7 One доповнює яскравий дисплей Super Bright Display з діагоналлю 6,1 дюйма, роздільною здатністю QHD+ (3120 x 1440), співвідношенням сторін 19.5:9 FullVision та тонкою нижньою рамкою.

LG G7 One працює на базі ОС Android 8.1 Oreo. Смартфон оснащений тільки найнеобхіднішими додатками, що забезпечує користувачам швидку та плавну роботу мобільного пристрою. LG G7 One оптимізує фонову активність найважливіших додатків, щоб збільшити термін автономної роботи. Зручний доступ до широких можливостей штучного інтелекту Google Assistant здійснюється одним натисканням на спеціальну кнопку на боковій панелі. Окрім того, LG G7 One буде регулярно отримувати оновлення пакета безпеки Google Play Protect для максимального захисту даних користувачів.

LG G7 One оснащений Google Lens. Це новий спосіб пошуку інформації з використанням автоматичного розпізнавання даних за допомогою камери та штучного інтелекту в Google Assistant і Google Lens. Користувачі можуть шукати інформацію про об’єкти, ідентифікувати тексти, переходити на сайти, додавати візитні картки до контактів та нові події до календаря, шукати страви в меню ресторану, не набираючи текст у браузері. Для виконання цих дій необхідно просто навести камеру на об’єкт або зображення.

Усе більша кількість споживачів використовують смартфони для прослуховуван-ня музики та перегляду фільмів. LG G7 One — ідеальний компаньйон для поціно-вувачів музики та кіно, оскільки він оснащений 32-бітним цифро-аналоговим пе-ретворювачем Hi-Fi Quad, що забезпечує чудове звучання у парі з якісними наву-шниками. Смартфон відтворює віртуальний об’ємний 3D-звук формату DTS:X (до 7,1-канального).

Ті, хто полюбляє слухати музику без навушників, оцінять унікальний динамік Boombox, що використовує внутрішній простір смартфона як резонатор для под-воєння сили басів та звучання при відтворенні. На твердій поверхні резонатор смартфона спрацьовує як низькочастотний динамік, посилюючи баси ще більше. Також після майбутніх оновлень стануть доступними нові можливості інтелекту-альної камери AI CAM.

LG G7 Fit
LG G7 Fit заповнює нішу між моделями середнього сегмента та флагманами. Він успадкував продуктивність, ключеві функції та інтелектуальні технології LG G7ThinQ. Смартфон працює на базі процесора Qualcomm Snapdragon 821, оснаще-ний 4 Гб оперативної та 32/64 Гб вбудованої пам’яті. Вражаючий LCD дисплей FullVision з діагоналлю 6,1 дюйма та роздільною здатністю QHD+ (3120 x 1440) отримав фірмову технологію LG Super Bright Display LCD, що забезпечує 1000 нітів яскравості. Це один із найкращих показників у галузі.

Як і LG G7ThinQ, смартфон LG G7 Fit підтримує низку ряд інтелектуальних можли-востей, таких як AI CAM, 32-бітний цифро-аналоговий перетворювач Hi-Fi Quad, динамік Boombox та об’ємний 3D-звук DTS:X. AI CAM допомагає створити пок-ращені знімки та надає більше можливостей для самовираження. Доступні 8 ре-жимів зйомки: людина, їжа, тварина, пейзаж, місто, квітка, світанок та захід, а також три види фільтрів.

«Смартфони LG G7 One та LG G7 Fit оснащені функціями, що успішно себе за-рекомендували, та флагманськими функціями, що розраховані на задоволення потреб різних категорій користувачів», — зазначає Ха Джонг Юк (Ha Jeung-uk), старший віце-президент і керівник компанії LG Mobile Communications.

З 31 серпня по 5 вересня відвідувачі виставки IFA 2018 можуть ознайомитися з продуктами компанії на стенді LG у Залі 18 комплексу Messe Berlin й дізнатися більше про смартфони LG G7 One та LG G7 Fit. Ціни та додаткова інформація будуть доступні у міру надходження моделей на локальні ринки.

Ключові характеристики:*

LG G7 One

• Процесор: Qualcomm® Snapdragon™ 835 Mobile Platform
• Дисплей: 6.1 дюйма QHD+ 19.5:9 FullVision над’яскравий (3120 x 1440 то-чок на дюйм)
• Пам’ять: 4 Гб LPDDR4x RAM/32 Гб UFS1 ROM/карта MicroSD (до 2 Тб)
• Камера:
- Основна: 16 МП стандартна (F1.6/71°)
- Фронтальна: 8 МП ширококутна (F1.9/80°)
• Акумулятор: 3000 мА∙г
• Операційна система: Android1 Oreo (Android One)
• Розміри: 153,2 x 71,9 x 7,9 мм
• Вага: 156 г
• Мережа: LTE/3G/2G
• Підключення: Wi-Fi11 a, b, g, n, ac/Bluetooth 5.0 BLE/NFC/USB Type-C 2.0 (сумісно з 3.1)
• Колір: New Aurora Black / New Moroccan Blue
• Додатково: інтелектуальна камера AI CAM¹ / Bright Camera / динамік Boombox / Google Lens / 32-бітний ЦАП Hi-Fi Quad / об’ємне 3D-звучання DTS: X / ступінь захисту від пилу та вологи IP68 / HDR10 / кнопка Google Assistant / розпізнавання обличчя / сканер відбитка пальця / технологія швидкої зарядки Qualcomm Quick Charge™ 3.0 / відповідність MIL-STD 810G / FM-радіо

LG G7 Fit

• Процесор: Qualcomm® Snapdragon™ 821 Mobile Platform
• Дисплей: 6.1 дюйма QHD+ 19.5:9 FullVision над’яскравий (3120 x 1440 то-чок на дюйм)
• Пам’ять:
- LG G7+ Fit: 4 Гб LPDDR4x RAM / 64 Гб UFS1 ROM / карта MicroSD (до 2 Тб)
- LG G7 Fit: 4 Гб LPDDR4x RAM / 32 Гб UFS 2.1 ROM / карта MicroSD (до 2 Тб)
• Камера:
- Основна: 16 МП стандартна (F2.0/76°)
- Фронтальна: 8 МП ширококутна (F1.9/80°)
• Акумулятор: 3000 мА∙г
• Операційна система: Android 8.1 Oreo
• Габарити: 153,2 x 71,9 x 7,9 мм
• Вага: 160 г
• Мережа: LTE/3G/2G
• Підключення: Wi-Fi11 a, b, g, n, ac/Bluetooth 4.2 BLE/NFC/USB Type-C 2.0 (сумісно з 3.1)
• Колір: New Aurora Black / New Platinum Grey
• Інше: новий другий дисплей / інтелектуальна камера AI CAM / динамік Boombox / Google Lens / QLens / 32-бітний ЦАП Hi-Fi Quad / об’ємне 3D-звучання DTS: X / стандарт захисту від пилу та вологи IP68 / HDR10 / роз-пізнавання обличчя / сканер відбитка пальця / технологія швидкої зарядки Qualcomm Quick Charge™ 3.0 / відповідність MIL-STD 810G / FM-радіо

* Функції, специфікації та пристрої можуть відрізнятися залежно від особливостей ринку.
¹ Функцію буде додано пізніше.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі