LG ПРЕДСТАВЛЯЄ OLED-ТЕХНОЛОГІЇ НОВОГО ПОКОЛІННЯ НА ФРАНКФУРТСЬКОМУ АВТОСАЛОНІ

LG ПРЕДСТАВЛЯЄ OLED-ТЕХНОЛОГІЇ НОВОГО ПОКОЛІННЯ НА ФРАНКФУРТСЬКОМУ АВТОСАЛОНІ
Інноваційні задні ліхтарі OLED від LG незабаром будуть використовуватися у комерційних автомобілях європейських виробників

Компанія LG Electronics (LG) продемонструє на Франкфуртському автосалоні 2017 (14-24 вересня) покращену технологію для автомобільних компонентів – перші інноваційні задні ліхтарі OLED, якими незабаром будуть оснащені транспортні засоби більшості європейських автовиробників. Також LG представить рішення для автоматизованих концепт-карів. Бізнес-підрозділ LG Vehicle Components почав функціонувати усього декілька років тому, у 2013 році. Цього року компанія дебютує на автосалоні у Франкфурті слідом за недавніми успішними показами на масштабних автосалонах Азії (у Пекіні та Шанхаї) і Північної Америки (у Детройті).

Інноваційні задні ліхтарі LG OLED – новий рівень розвитку компанії на ринку OLED-технологій. LG є провідним глобальним виробником OLED-телевізорів і займається впровадженням передових технологій OLED у смартфони, смарт-годинники і панелі інструментів. Завдяки відсутності блока заднього підсвічування ліхтарі LG OLED – це компактніше рішення, що на 85-90% менше у розмірах у порівнянні зі звичайними модулями стоп-сигналів сучасних автомобілів. Також OLED-лампи LG генерують менше тепла, що дозволяє збільшити їхній термін експлуатації. Крім того, LG планує представити відвідувачам автосалону інші інноваційні продукти, а саме покращені системи навігації, інформаційно-розважальні системи і пристрої для комфортного використання автомобіля – камери ADAS (сучасна система допомоги водію), РК-панелі інструментів, електричні компресори та інші пристрої.

LG Vehicle Components – підрозділ LG, що швидко розвивається і відіграє важливу роль у розвитку корпорації в майбутньому. Компанія також співпрацює з такими лідерами автомобільного ринку як General Motors у розробці електромобіля Chevrolet Bolt EV, для якого LG поставила 11 компонентів і систем, у тому числі електроприводи, елементи акумуляторів і потужні модулі розподілу живлення. Раніше у 2017 році LG отримала нагороду від GM – «Найкращий інноваційний продукт року» – за внесок у розвиток електрокара Chevy Bolt. Експерти і розробники Renault визнали LG «Найкращим постачальником», також LG отримала премію «Найкраще інноваційне рішення» від Volkswagen.

«Ми плануємо розширити частку присутності на ринку електромобілів, що швидко розвивається, шляхом співпраці з провідними автовиробниками в Європі, Північній Америці та Азії, – сказав Лі Ву-Джонг, президент компанії LG Vehicle Components. – Ми хочемо показати, що таке партнерство LG дозволяє розробляти інноваційні індивідуальні рішення для автоматизованого водіння. Вже не перший рік LG залишається провідним розробником і постачальником автомобільних компонентів. Зараз саме той час, щоб продемонструвати знання і досвід у цій сфері».

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі