LG PRESS RELEASE: ГЛОБАЛІЗАЦІЯ LG WEBOS – НОВИЙ ЕТАП РОЗВИТКУ ПЛАТФОРМИ

LG PRESS RELEASE: ГЛОБАЛІЗАЦІЯ LG WEBOS – НОВИЙ ЕТАП РОЗВИТКУ ПЛАТФОРМИ
LG та державний орган Південної Кореї об’єднують зусилля для розширення можливостей webOS

СЕУЛ, 20 березня 2018 р. — Компанія LG Electronics (LG) підписала угоду про співпрацю з федеральним державним органом Південної Кореї, мета якого – розширення можливостей та функціоналу webOS, а також просування філософії бренда «Відкрита платформа, відкрите партнерство і відкрите підключення».

Національне агентство з просування IT-технологій в індустрії (NIPA) – державний орган при Міністерстві Науки та ICT (Інформаційні та комунікаційні технології) в Південній Кореї, який відповідає за розвиток IT-сектору в країні. Згідно з рекомендаціями NIPA LG направить бізнес-пропозиції з розвитку webOS сотням стратапів. Компанія складе список найпривабливіших організацій, які зможуть забезпечити логістичну і технічну підтримку з метою комерціалізації технології. За підтримки LG стартапи візьмуть участь в міжнародних заходах, таких як Open Source Summit і OSCON, щоб поділитися ідеями та ініціативами з іншими лідерами думки.

Щоб розширити присутність webOS на глобальному ринку, LG розробив версію платформи з відкритим вихідним кодом – webOS Open Source Edition. Версія доступна за посиланням http://webosose.org. Розробники можуть завантажити безкоштовний вихідний код, а також скористатися перевагами відповідних інструментів, інструкцій і форм на веб-сайті, познайомитися ближче з можливостями платформи webOS для «розумних» пристроїв. Вигоди webOS знайдуть для себе і нові розробники, оскільки платформа є багатозадачною ОС на базі Linux, а також підтримує HTML5 та CSS3.

«У 2013 році компанія LG Electronics вперше почала використовувати платформу webOS для лінійки смарт-телевізорів, вбачаючи величезний потенціал технології, – сказав д-р П. Парк, головний технічний директор компанії LG Electronics. – З того часу webOS суттєво еволюціонувала і видозмінилася. На сьогодні ми готові вийти за межі використання платформи тільки в телевізорах, змістивши фокус на успішну та ексклюзивну групу операційних систем. Ми здійснюємо перехід від webOS додатка до webOS веб-інтерфейсу, справжні можливості якого ми ще побачимо».

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі