LG Press Release: LG представить над'яскравий лазерний проектор для домашнього кінотеатру

LG Press Release: LG представить над'яскравий лазерний проектор для домашнього кінотеатру
Новий компактний проектор LG ProBeam, що підтримує яскравість 2000 люменів, буде вперше продемонстровано на виставці CES 2017

СЕУЛ, 20 грудня 2016 р. – Компанія LG Electronics (LG) представить на виста-вці CES 2017 новий лазерний проектор – LG ProBeam. Остання розробка компанії дає змогу відтворювати відео кінематографічної якості в домашніх умовах. LG ProBeam відкриє нові горизонти для користувачів, які не тільки цінують високі показники продуктивності пристроїв, а й хочуть переглядати улюблені фільми та телевізійні програми в будь-яких умовах.

Модель HF80J проектора LG ProBeam – ідеальне рішення для перегляду відео кі-нематографічної якості в домашніх умовах. Тепер завдяки удосконаленому лазер-ному механізму з яскравістю 2000 люменів якісний відеоконтент можна дивитися навіть в яскравих приміщеннях. LG ProBeam має компактний цільний корпус. А інноваційний I-подібний лазерний механізм робить пристрій дуже портативним. Із вагою у 2,1 кг проектор LG ProBeam по праву може вважатися найлегшим лазерним проектором у категорії пристроїв з яскравістю 2000 люменів і роздільною здатністю Full HD. Крім того, завдяки класичному дизайну ProBeam стане вишуканим доповненням будь-якого інтер'єру.

Також LG ProBeam підтримує інноваційну функцію налаштування синхронізації звуку (Sound Sync Adjustment), що дозволяє підключати його до зовнішніх акус-тичних систем або навушників по Bluetooth. А завдяки функції бездротового дзе-ркального відображення Wireless Mirroring користувачі LG ProBeam можуть пере-глядати контент з підтримкою стандарту Miracast, програючи його на великому екрані прямо зі смартфонів. Функція перехресної і вертикальної корекції спотво-рень дозволяє легко та швидко налаштовувати і регулювати параметри зображен-ня.

Новий проектор LG працює на інноваційній платформі webOS, відкриваючи пе-ред користувачами безмежний світ потокових сервісів і програм. Крім того, пульт дистанційного керування LG Magic Remote забезпечить легку та зручну навігацію інтерфейсом webOS Smart TV. Всі ці сучасні функції і характеристики роблять проектор ProBeam універсальним пристроєм для перегляду якісного відео як вдо-ма, так і на природі.

«На сьогодні LG є світовим лідером з виробництва LED-проекторів. Ми впевнені, що наш перший лазерний проектор стане справжнім улюбленцем серед наших користувачів, – говорить Брайан Квон, президент компанії LG Home Entertainment Company. – LG і надалі планує розвивати напрям Home Entertainment і надавати новаторські рішення, покликані поліпшити перегляд високоякісного контенту вдома».

Лазерний проектор LG ProBeam буде представлено на виставці CES з 5 по 8 січня, на стенді компанії №11100 виставкового центру в Лас-Вегасі.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі