LG РОЗПОЧИНАЄ ПРОДАЖІ ДОВГООЧІКУВАНОГО ФЛАГМАНСЬКОГО СМАРТФОНА V30

LG РОЗПОЧИНАЄ ПРОДАЖІ ДОВГООЧІКУВАНОГО ФЛАГМАНСЬКОГО СМАРТФОНА V30
LG V30 отримав позитивні відгуки експертів за зручні функції, що відкривають нові візуальні та акустичні можливості смартфона

СЕУЛ, 21 вересня 2017 р. — Цього тижня компанія LG Electronics (LG) запускає продажі очікуваного смартфона LG V30, з яким першими познайомляться користувачі з Південної Кореї. Пізніше новинка з’явиться і в Північній Америці, Європі, а також на інших ключових глобальних ринках.

LG V30 отримав 26 нагород і викликав величезний інтерес відвідувачів щорічної виставки побутової електроніки IFA 2017 у Берліні. Увагу публіки привабили дизайнерські рішення, що були застосовані при розробці нового мобільного пристрою, і низка технологічних характеристик. Експерти передрекли новому смартфону колосальний успіх – власники LG V30 зможуть створювати контент професійної якості за допомогою мобільного пристрою.

Щоб задовольнити потреби користувачів, які хочуть придбати смартфон з великим екраном при невеликих габаритах, інженери LG помістили 6-дюймовий екран з дисплеєм 18:9 FullVision у корпус, що на 8 мм коротший і на 3 мм вужчий у порівнянні з попередньою моделлю. Передня і задня панелі новинки захищені стійким склом з округленими краями, завдяки чому V30 має витончений зовнішній вигляд. При вазі усього 158 г, V30 – найлегший смартфон у категорії 6-дюймових смартфонів.

«LG V30 був розроблений з метою допомогти користувачам зберігати історії, з яких складається їхнє життя, – сказав Джуно Чо, президент компанії LG Electronics Mobile Communications. – Власники V30 будуть у захопленні від зовнішнього вигляду, акустичних можливостей і тактильних характеристик нового смартфона. А якщо говорити про дизайн пристрою, то V30 – найкрасивіший смартфон, який ми коли-небудь створювали».

LG – лідер у створенні техніки для мобільної фотографії. V30 – гідне поповнення лінійки цього сегмента. Смартфон оснащений першим у своєму роді дисплеєм OLED FullVision, а також низкою технологічних функцій, у тому числі діафрагмою F1.6 і скляними лінзами камери для створення роликів професійної якості у форматі LG-Cine Log.

Діафрагма F1.6 – одна з ключових переваг нового смартфона для зйомки яскравіших фотографій і відео. Скляні лінзи Crystal Clear Lens, що зазвичай використовуються у професійних цифрових камерах, дозволяють зняти точніші і насиченіші фотографії у порівнянні з пластиковою оптикою.

Для зйомки неймовірних і професійних відео розробники V30 оснастили смартфон режимом Cine Video – це 15 попередньо встановлених жанрів, від комедій до блокбастерів. Функція Point Zoom дозволяє масштабувати будь-яке зображення у кадрі без втрати якості. А формат LG-Cine Log – робити кадри і записувати відео з підтримкою розширеного динамічного діапазону і багатої палітри кольорів, що відкриває безліч можливостей для постобробки. Крім того, дисплей OLED FullVision формату QHD+ (2880 x 1440) забезпечує швидкий час відгуку і мінімізує залишкове зображення для перегляду VR-роликів та ігор в віртуальній реальності на базі платформи Google Daydream.

Ціни та точні дати початку продажів LG V30 будуть оголошені додатково для кожного окремого ринку.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі