LG РОЗПОЧИНАЄ ПРОДАЖІ В УКРАЇНІ САУНДБАРІВ 2018 РОКУ

LG РОЗПОЧИНАЄ ПРОДАЖІ В УКРАЇНІ САУНДБАРІВ 2018 РОКУ
Потужні та стильні аудіосистеми з підтримкою передових технологій

КИЇВ, 15 травня 2018 р. — Компанія LG Electronics анонсує вихід на українському ринку нових моделей саундбарів SK5, SK8 і SK9Y, що розширять можливості прослуховування аудіо та перегляду телевізорів вдома. Зручні налаштування, сучасний дизайн і звук високої точності – відмінні характеристики аудіосистем LG 2018 року.

Нові аудіосистеми з’являться на українському ринку 18 травня. Моделі 2018 року підтримують звучання Hi-Res Audio й відтворюють цифрові файли в форматах високої якості, таких як FLAC, WAV і OGG. Також нові саундбари LG укомплектовані бездротовим сабвуфером з високою потужністю для програвання чітких і глибоких басів. Стильний дизайн нової лінійки звукових панелей гармонійно поєднується з телевізорами й чудово доповнить будь-який інтер’єр.

Нові моделі саундбарів від LG підтримують функцію адаптивного налаштування звуку Adaptive Sound Control, що дозволяє покращити якість відтворення голосу. Завдяки цій функції система аналізує рівень гучності голосу в режимі реального часу і зменшує потужність басів для чистішого звучання.

Моделі SK9Y і SK8 підтримують технологію Dolby Atmos® для створення об’ємного звучання. За допомогою технології звукові об’єкти можна розміщати у тривимірному просторі, зокрема у зоні над головою користувача, щоб досягти ефекту повного занурення в звучання. Також SK9Y і SK8 підтримують функцію віртуального помічника Google Assistant, що дозволяє керувати роботою пристроїв за допомогою голосових команд за умови, що користувач обрав відповідні мовні налаштування . Модель SK5 підтримує 2.1-канальний звук та формат об’ємного звуку DTS Virtual:X. Завдяки цьому глядач може максимально зануритися в атмосферу подій, що відбуваються на екрані, під час перегляду спортивний матчів і динамічних фільмів.

Саундбар LG SK9Y підтримує технологію 4K Pass-through для відтворення 4К-звуку та 4К-зображення на телевізорі без втрати якості. Модель SK8 обладнана вбудованою функцією Chromecast, що дозволяє транслювати музику через саундбар бездротовим способом за допомогою таких популярних програм, як Google Play Music. Моделі LG SK8 та SK9Y підключаються через Wi-Fi та Bluetooth, а SK5 – через вихід HDMI і Bluetooth.

У 2017 році компанії LG Electronics і Meridian Audio підписали угоду про співпрацю, мета якої – підтримка та впровадження інноваційних акустичних рішень при розробці техніки LG. Так, модель саундбара SK10Y, що з’явилася на глобальному ринку, підтримує технологію High Elevation від Meridian, яка забезпечує чіткість відтворення музики та голосу.

Саундбари SK5, SK8 і SK9Y від LG будуть доступні у роздрібних мережах «Ельдорадо», «Фокстрот», «Епіцентр», а також у провідних онлайн-магазинах України. Рекомендована вартість саундбарів від виробника: SK5 – 9499 грн; SK8 – 15 999 грн; SK9Y – 22 999 грн.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі