LG розширює бюджетну лінійку смартфонів K Series двома новими моделями

LG розширює бюджетну лінійку смартфонів K Series двома новими моделями
СЕУЛ, 15 березня 2016 р. — Слідом за випуском смартфонів K10, K7 та К4, ком-панія LG Electronics (LG) анонсує появу двох нових моделей лінійки K Series ‒ K8 та K5, які вже на цьому тижні будуть представлені на ключових ринках світу. Смартфон K8 з'явиться в країнах Азії, Африки, Близького Сходу, СНД та Латин-ської Америки. K5 ‒ в Європі, СНД та Латинській Америці (в Мексиці модель буде представлена під назвою Q6).

Смартфони K Series, що раніше були продемонстровані на виставці CES 2016, представлені за доступною ціною і оснащені багатофункціональним інтерфейсом та вдосконаленою камерою. Особливістю нових моделей є знаменитий дизайн лі-нійки K Series ‒ glossy pebble («глянцева галька»), завдяки якому пристрої мають елегантний та сучасний зовнішній вигляд.

Модель K8 ‒ це преміальний дизайн із закругленими гранями, що стало можли-вим завдяки застосуванню технології 2.5D Arc Glass. У свою чергу, задня кришка зі спеціальним покриттям забезпечує зручний і надійний захват телефона рукою. Користувачі гідно оцінять чіткі та якісні зображення на чудовому HD дисплеї. Та-кож вони зможуть зняти приголомшливі селфі за допомогою 5-мегапіксельної фронтальної камери та популярних функцій, таких як «Зйомка за допомогою жес-ту руки» та «Віртуальний спалах».

К5 ‒ один з найцікавіших в своєму класі смартфон з 5-дюймовим дисплеєм і ме-талізованим корпусом. Телефон оснащений 2-мегапіксельною камерою, що до-зволять легко робити якісні знімки. Модель доступна в трьох кольорах ‒ золотий, срібний та темно-сірий.

«Ми вивчаємо потреби та розглядаємо побажання клієнтів по всьому світу. Наша мета ‒ надати кращі продукти і задовольнити очікування споживачів, ‒ сказав Юно Чо, президент і генеральний директор компанії LG Electronics Mobile Communications. ‒ Смартфони K8 і K5 стануть прекрасним вибором тих користу-вачів, хто шукає смартфон за привабливою ціною».

Ключові характеристики моделі K8:*
● Дисплей: 5-дюймовий HD In-cell Touch
● Процесор: чотирьохядерний1,3 Ггц
● Камера: основна ‒ 8 МП/ фронтальна ‒ 5 МП
● Пам’ять: 1,5 ГБ (EU, NA) / 1 ГБ (LATAM) / micro SD
● Батарея: 2,125 мАг (зйомна)
● Операційна система: Android 6.0 Marshmallow
● Габарити: 144,6 x 71,5 x 8,7 мм
● Підключення: Wi-Fi 802.11 b, g, n /Bluetooth 4.2 / NFC /USB 2.0
● Кольори: Золотий/ Синій/ Білий

Ключеві характеристики моделі K5:*
• Дисплей: 5-дюймовий FWVGA
• Процесор: чотирьохядерний 1,3 Ггц
• Камера: основна ‒ 5 МП/ фронтальна ‒ 2 МП
• Пам’ять: 1 ГБ RAM / 8 ГБ ROM / micro SD
• Батарея: 1,900 мАг (зйомна)
• Операційна система: Android 5.1 Lollipop
• Габарити: 141,5 x 71,6 x 8,9 мм
• Підключення: Wi-Fi 802.11 b, g, n /Bluetooth 4.1 /USB 2.0
• Кольори: Золотий/Темно-сірий/ Срібний

*Характеристики можуть змінюватися в залежності від ринку.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі