LG СТВОРИЛА OLED-КАНЬЙОН НА ГЛОБАЛЬНІЙ ВИСТАВЦІ CES 2018

LG СТВОРИЛА OLED-КАНЬЙОН НА ГЛОБАЛЬНІЙ ВИСТАВЦІ CES 2018
Унікальна інсталяція демонструє нові можливості комерційних OLED-дисплеїв LG Open Frame

ЛАС-ВЕГАС, 11 січня 2018 р. – Компанія LG Electronics (LG) представила відві-дувачам міжнародної виставки споживчої електроніки CES® 2018 унікальну та захоплюючу інсталяцію з комерційних OLED-дисплеїв нового покоління. Компанія створила OLED-каньйон завдовжки 90 футів з 246 випуклих та увігнутих OLED-дисплеїв LG Open Frame, що зачаровує усіх відвідувачів виставки реалістичними зображеннями принад природи.

Технологія OLED використовує самопідсвічувані пікселі для точного налашту-вання яскравості та якості зображення, а завдяки відсутності задньої підсвітки но-ві дисплеї надзвичайно легкі, тонкі та гнучкі. Усі ці характеристики OLED-дисплеїв LG Open Frame розширюють можливості застосування панелей для різ-них цілей – їх можна використовувати як для створення витворів мистецтва, так і як функціональні цифрові вивіски.

Вражаючий стенд LG розташований безпосередньо біля головного входу конфе-ренц-центру Лас-Вегас. Саме тут усіх відвідувачів виставки CES зустрічає OLED-каньйон, що складається з 90 випуклих і 156 увігнутих дисплеїв LG Open Frame. Відвідувачі можуть прогулятися по 28 метровому мальовничому каньйону, насо-лоджуючись чарівними видами, що створений за допомогою 2 млрд органічних світлодіодів. Також на відвідувачів очікує неймовірний візуальний ряд з вражаю-чими природними видами (лісами, льодовиками, водоспадами, сніговими хурто-винами), що супроводжується чистим звучанням, створеним завдяки Dolby Atmos. Цю технологію підтримують усі телевізори LG OLED модельного ряду 2018 року.

Завдяки технології LG OLED з’явилася нова преміальна категорія дисплеїв, що відтворюють глибокий чорний і реалістичні кольори з будь-якого кута огляду, це є головної перевагою нових пристроїв перед РК- і світлодіодними дисплеями. Можливість OLED-технології вмикати і вимикати кожний піксель дозволяє відт-ворювати на OLED-дисплеях LG живі та насичені кольори з приголомшливою контрастністю.

Перегляньте відео https://youtu.be/vUUgGhtpR1o, щоб побачити чарівний OLED-каньйон від LG.

Відвідувачі стенда LG на виставці CES 2018 (конференц-зал Лас-Вегас, централь-ний хол #11100) можуть на власному досвіді переконатися в унікальності OLED-каньйону від LG і насолодитися захоплюючими візуальними ефектами.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі