LG STYLUS 2 вперше буде представлений на виставці MWC 2016

LG STYLUS 2 вперше буде представлений на виставці MWC 2016
СЕУЛ, 18 лютого 2016 р. — Компанія LG Electronics (LG) представить свій новий LG Stylus 2, покращену модель попередника G4 Stylus, на виставці MWC 2016, яка пройде в Барселоні, Іспанія. Новий бюджетний телефон з 5,7-дюймовим дисплеєм успадкував флагманські функції інших моделей телефонів LG. Нова розробка для LG Stylus 2 включає стилус з нано-покриттям наконечника, що відрізняється від стилусів з гумовим наконечником більш точним введенням.

Пристрій оснащений спеціальними функціями, розробленими для максимально зручного використання LG Stylus 2. Так, функція Pen Pop дозволяє перемикатися у спливаючому меню для відкриття ярликів функцій Pop Memo та Pop Scanner. Також в новій моделі LG Stylus 2 передбачено місце для зберігання стилуса –
Pen Keeper. Дана опція допоможе запобігти можливості втрати стилуса під час руху – на дисплеї буде відображатися спливаюче повідомлення із сповіщанням про відсутність стилуса. Крім цього, мобільний телефон підтримує новий шрифт Calligraphy Pen для створення гарних каліграфічних написів.

З товщиною 7,4 мм та вагою 145 г, LG Stylus 2 помітно тонший та легший за свого попередника. Пристрій має сучасний дизайн: дисплей з тонкими бічними рамками та відсутність повітряного прошарку між матрицею та склом, надають мобільному телефону преміального характеру, який тільки посилюється завдяки стилізованому під метал обрамленню телефону та спеціальному візерунку задньої панелі. Ємність знімного акумулятора нового LG Stylus 2 – 3,000 мА г. Також телефон оснащений слотом для SD-карти, що дозволить користувачам насолоджуватися мультимедійним контентом на великому 5,7-дюймовому дисплеї.

«LG Stylus 2 – мобільний телефон преміального рівня за невелику вартість, який оснащений великим дисплеєм та покращеними функціями для створення нотаток, – каже Юно Чо, президент та генеральний директор LG Electronics Mobile Communications Company. – Новий пристрій – ще один приклад нашої спрямова-ності на масовий ринок, що надає величезний потенціал для зростання та розвит-ку».

Основні характеристики LG Stylus 2:*
• Дисплей: 5,7-дюймовий HD In-Cell Touch (1280 x 720)
• Процесор:1,2 Гц Quad-Core
• Камера: Основна – 13 МП / Фронтальна – 8 МП
• Пам’ять: 1,5 ГБ LPDDR3 RAM / 16 ГБ ROM / MicroSD
• Акумулятор: 3,000 мА г (знімний)
• Операційна система: Android 6.0 Marshmallow
• Габарити: 155 x 79,6 x 7,4 мм
• Вага: 145 г
• Підтримка мереж: LTE / HSPA+ / GSM
• Можливості підключення: стандарти Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.1 / USB 2.0
• Кольори: Срібний / Білий / Коричневий

* Технічні характеристики моделей можуть змінюватися в залежності від ринку.

Про компанію LG Electronics, Inc
LG Electronics, Inc (KSE: 066570.KS) – світовий лідер і новатор у сфері споживчої електроніки, мобільного зв’язку та побутової техніки. У компанії працюють понад 83 000 осіб на 128 підприємствах по всьому світу. У 2014 році обсяг світових продажів компанії LG Electronics склав 55,91 млрд доларів США (59,04 трильйонів корейських вон). LG складається з чотирьох підрозділів: Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution та Vehicle Components. LG є одним із провідних світових виробників плоскопанельних телевізорів, мобільних пристроїв, кондиціонерів, пральних машин і холодильників. У 2014 році LG Electronics стала партнером Energy Star. Для отримання додаткової інформації відвідайте, будь ласка, сайт www.lg.com/ua, неформальний корпоративний блог компанії LG Electronics в Україні http://blog.lge.ua або офіційні сторінки в соціальних мережах: https://www.facebook.com/LGUkraine, https://twitter.com/lgeukraine, http://www.youtube.com/LGUkraine.

Про компанію LG Electronics Mobile Communications
LG Electronics Mobile Communications Company – новатор і тренд-лідер світової мобільної індустрії та індустрії наручних пристроїв, який запропонував ринку якісно нові технології та інноваційні дизайнерські рішення. LG робить істотний внесок у розвиток мобільної індустрії завдяки висококонкурентним технологіям у виробництві дисплеїв, акумуляторів та оптики, а також LTE-технологіям. LG створює телефони та наручні пристрої, які відповідають способу життя широкого кола людей у всьому світі. Продукти LG поєднують ергономічний дизайн та унікальні користувацькі функції, що сприяють кращій взаємодії з пристроєм. Мета компанії – зна-йомити споживачів з перевагами конвергентних технологій та Інтернету речей шляхом підвищення ефектив-ності взаємодії між смартфонами, планшетами, наручними та різними домашніми та портативними електрон-ними пристроями. Для отримання додаткової інформації відвідайте, будь ласка, сайт www.lg.com/ua або офі-ційну сторінку компанії LG Electronics в Україні в соціальній мережі https://www.facebook.com/LGUkraineMobile.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі