LG ТА DOLBY LABORATORIES ПРЕДСТАВЛЯЮТЬ НОВИЙ 4K ULTRA HD BLU-RAY ПЛЕЄР З ПІДТРИМКОЮ ФОРМАТУ DOLBY VISION НА ВИСТАВЦІ CES 2017

LG ТА DOLBY LABORATORIES ПРЕДСТАВЛЯЮТЬ НОВИЙ 4K ULTRA HD BLU-RAY ПЛЕЄР З ПІДТРИМКОЮ ФОРМАТУ DOLBY VISION НА ВИСТАВЦІ CES 2017
LG UP970 відтворює високоякісне зображення від провідних голлівудських кінос-тудій на дисках Dolby Vision Ultra HD Blu-ray

ЛАС-ВЕГАС, 6 січня 2017 р. — Компанія LG Electronics (LG) і Dolby Laboratories, Inc. (NYSE: DLB) анонсують вихід нового Ultra HD Blu-ray плеєра — LG UP970. Це перший 4K Blu-ray плеєр від LG з підтримкою формату Dolby Vision™, який відтворює високоякісний HDR-контент.*

Перегляд відео через LG UP970 Ultra HD Blu-ray плеєр — це ще більше яскравих емоцій і реалістичних відчуттів. Підтримка технології Dolby Vision дарує незабу-тні враження від перегляду фільмів удома, забезпечуючи підвищену чіткість і ко-нтрастність зображення, а також передачу глибшої палітри насичених відтінків. Багаторічний досвід Dolby в розробці удосконалених кінематографічних техноло-гій та їхнє впровадження в домашні мультимедійні пристрої дає можливість пере-глядати якісний контент у форматі Dolby Vision, не виходячи з дому. UP970 підт-римуватиме стандарт Dolby Vision після оновлення програмного забезпечення LG, реліз якого очікується пізніше в цьому році. Також UP970 підтримує HDR10, за-вдяки чому користувачі можуть переглядати найкращий HDR-контент будь-якого формату.

LG UP970 — це можливість зануритися в перегляд улюблених фільмів і передач у форматі HDR, особливо враховуючи постійне збільшення кількості контенту в Dolby Vision. Технологія Dolby Vision застосовується на стадіях створення конте-нту, його поширення та відтворення і є комплексним рішенням, визнаним най-кращими голлівудськими режисерами, кіностудіями та дистриб'юторами, а також виробниками телевізійного обладнання по всьому світу. На сьогодні є більше 80 фільмів, знятих у форматі Dolby Vision. Крім того, понад 100 годин оригінального контенту вже доступно через провідних світових OTT-провайдерів. Очікується, що в 2017 році користувачі по всьому світу отримають доступ до контенту в фор-маті Dolby Vision на дисках Ultra HD Blu-Ray.

Крім того, LG UP970 оснащений додатковими технологіями, які підвищують якість контенту, що переглядається. Пристрій відтворює 10-бітну глибину кольо-ру, підтримує стандарт Rec. ITU-R BT. 2020, а також високоефективне кодування відеозображень (HEVC). А завдяки сумісності з провідними аудіоформатами, включаючи Dolby True HD, Dolby Atmos і DTS-HD Master Audio, Blu-ray плеєр від LG програє аудіо та відео кінематографічної якості.

UP970 оснащений двома HDMI-портами і портом HDMI 2.0 для виведення відео Ultra HD, а також HDMI 1.4 — для виведення аудіо, які можуть бути підключені до пристроїв класу Hi-Fi, таких як аудіовізуальні системи запису (AVR) і саунд-бари, для підвищення якості звуку на виході. За допомогою підключення Ethernet і Wi-Fi користувачі можуть легко транслювати улюблений онлайн-контент через потокові сервіси Netflix і YouTube, а наявність порту USB дозволить легко відт-ворювати фільми, зображення та музику.

«Ultra HD Blu-ray плеєр LG UP970 з підтримкою формату Dolby Vision чудово демонструє нашу відданість створенню обладнання для перегляду захопливого HDR-контенту прямо з дому, — сказав Брайан Квон, президент компанії LG Home Entertainment. — Ми раді співпраці з таким інноваційним партнером, як Dolby, завдяки якому лінійка телевізорів OLED і Super UHD оснащена передовими технологіями».

«Компанія Dolby розширює можливості перегляду мультимедійного контенту вдома, — сказав Джайлз Бейкер, старший віце-президент групи мовлення Dolby Laboratories. — Співпраця з LG і робота над Ultra HD Blu-ray плеєром з підтрим-кою формату Dolby Vision зробить доступним високоякісний контент і дозво-лить споживачам насолоджуватися його переглядом у домашніх умовах».

З 5 по 8 січня відвідувачі виставки CES® 2017 можуть ознайомитися з новинками компанії LG і переконатися в перевазі Ultra HD Blu-ray плеєра з підтримкою Dolby Vision у центральному залі Las Vegas Convention Center, на стенді компанії №11100.

* Для поиска производителей и дистрибьюторов бытовой электроники в Украине и за рубежом - воспользуйтесь базой данных компаний "KOMPASS Украина". Бесплатная демо-версия на www.demo.kompass.ua.



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі