LG УКРАЇНА АНОНСУЄ СТАРТ ПРОДАЖІВ ПРЕМІАЛЬНОГО СМАРТФОНА LG V30+

LG УКРАЇНА АНОНСУЄ СТАРТ ПРОДАЖІВ ПРЕМІАЛЬНОГО СМАРТФОНА LG V30+
Нові можливості для створення відео кінематографічної якості

КИЇВ, 5 лютого 2017 р. — Компанія LG Electronics (LG) анонсує початок продажів смартфона LG V30+ в Україні. Нова модель преміум-сегмента підтримує наступні мультимедійні функції: першу у своєму класі діафрагму F1.6 і подвійну камеру зі скляними лінзами Crystal Clear, відеоефекти Cine Video, дисплей 18:9 OLED FullVision, 32-бітний 4-канальний Hi-Fi ЦАП і професійне звучання від B&O PLAY. Також в LG V30+ представлені удосконалені датчики розпізнавання обличчя і голосу та нові можливості персонального асистента Google Assistant.

Дотримуючись світових трендів, LG розробляє інноваційні технології для камер в смартфонах. Одна з ключових переваг LG V30+ – максимальна діафрагма F1.6 і скляні лінзи Crystal Clear для зйомки яскравіших і чіткіших зображень. Подвійна камера V30+ з роздільною здатністю 13 Мп на третину зменшує краєві спотворення при зйомці широкоформатних кадрів і підтримує систему лазерного автофокуса, технології оптичної та електронної стабілізації зображення. Користувачі, які захоплюються мобільною фотографією і відео, оцінять новий режим LG Cine Video. Функція Cine Effect і точковий зум Point Zoom дозволять їм знімати відео кінематографічної якості у різних жанрах. Для цього необхідно просто обрати один з 15 попередньо встановлених ефектів і розпочати зйомку. Також LG V30+ підтримує технологію LG-Cine Log для налаштування креативних режимів і функцію Graphy, завдяки якій користувачі можуть створювати високоякісні знімки, застосовуючи встановлені метадані – баланс білого, витримку, апертуру і ISO.

Дисплей OLED FullVision має роздільну здатність QHD+ (2880 x 1440), забезпечує швидкий відгук і мінімальне залишкове зображення в екшн-іграх або при перегляді динамічних сцен. Смартфон LG V30 оснащений удосконаленим
32-бітним 4-канальним Hi-Fi Quad ЦАП, що підтримує дві нові функції: цифрові фільтри і звукові попередні установки (4 запрограмовані опції – покращений, деталізований, живий звук і бас).

Розробники LG змогли досягнути збалансованого і чіткого звучання завдяки співпраці з передовим виробником преміальних аудіосистем B&O PLAY. До комплектації LG V30+ входять ексклюзивні дизайнерські навушники від B&O. V30+ має ступінь захисту від вологи і пилу IP68, а також завдяки технології Quick Charge 3.0 заряджається на 50% усього за 30 хвилин.

Серед інших особливостей LG V30+ – оновлений інтерфейс для гнучких налаштувань персоналізації. У V30+ з’явилася напівпрозора плаваюча панель (Floating Bar), що відкриває швидкий доступ до завдань і персональних налаштувань. Користувачі нового LG V30+ також зможуть скористатися можливостями персонального асистента Google Assistant і надійними опціями захисту: режимом розпізнавання обличчя за допомогою фронтальної камери, розблокуванням через розпізнавання голосу, датчиками відбитків пальців і функцією Knock Code.

«LG слідкує за світовими трендами – збільшенням споживання мобільного контенту. Інженери компанії розробили LG V30+, що здивує користувачів, які прагнуть створювати високоякісний контент без спеціального професійного обладнання, – коментує Хванг Джонг-Хван, президент і головний керівник компанії LG Electronics Mobile Communications. – LG посилив мультимедійні можливості нового смартфона, оснастивши LG V30+ провідними технологіями для зйомки яскравих і креативних відеороликів».

З 5 лютого 2018 року LG V30+ з’явиться у продажу в українських інтернет-магазинах «Rozetka», «Цитрус», «Фокстрот» і TTT.ua. Вартість LG V30+ в Україні – 24 999 грн. Смартфон буде доступним у 3 популярних кольорах: чорному, синьому і лавандовому. Додаткова інформація про LG V30+ доступна на сайті компанії за посиланням http://www.lg.com/ua/mobile-phones/lg-LGH930DS-black.

Ключові характеристики:
• Процесор: 8-ядерний Snapdragon 835 (MSM8998)
• Екран: 6-дюймовий 18:9 OLED FullVision з роздільною здатністю QuadHD+ (2880 x 1440 / 538ppi)
• Камера:
o Основна: подвійна 16Мп/13Мп (71° + 120°)
o Фронтальна: 5 Мп (90°)
• Пам’ять: RAM: 4 ГБ / ROM: 128ГБ / SD Card: до 2 ТБ
• Акумулятор: 3300 мАг (вбудований)
• Операційна система: Android Nougat 7.1.2
• Габарити: 151,7 x 75,4 x 7,39 мм
• Вага: 157 г
• Підтримка мережі: LTE-A 4 Band CA
• Підключення: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 5.0 BLE / NFC / USB Type-C 2.0 (сумісність 3.1)
• Кольори: чорний, синій і лавандовий
• Інші характеристики: захист від вологи і пилу (IP68) / скляні лінзи Crystal Clear / 32-бітний Hi-Fi Quad ЦАП /
HDR10 / Google Assistant / підтримка платформи віртуальної реальності Daydream / UX 6.0+ / розпізнавання голосу / розпізнавання обличчя / датчик відбитків пальців / технологія Qualcomm® Quick Charge™ 3.0 / бездротова зарядка
# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі