LG УКРАЇНА ПРЕДСТАВИЛА НОВИНКИ 2018 РОКУ

LG УКРАЇНА ПРЕДСТАВИЛА НОВИНКИ 2018 РОКУ
Нові продукти LG 2018 року підтримують «розумні» функції та технології штучного інтелекту (AI)

КИЇВ, 8 червня 2018 р. — Компанія LG Electronics (LG) Україна презентувала для партнерів оновлені лінійки аудіо- та відеопродукції, а також флагманський смартфон і новинки побутової техніки 2018 року. Під час презентації були представлені телевізори лінійок OLED, SUPER UHD, Full HD/HD, що працюють на базі платформи SMART ThinQ AI, удосконалені моделі геймерських, UHD 4К і UltraWide-моніторів, новий смартфон LG G7ThinQ преміум-класу. Окрім того, LG продемонструвала побутові пристрої з підтримкою «розумних» функцій – холодильник LG InstaView Door-in-Door™, пральну машину TWINWashТМ і мікрохвильові печі NeoChef 2018 року.

Лінійка телевізорів LG 2018 – відтворення природних кольорів та максимальна контрастність
У 2018 році компанія LG Electronics представила нові лінійки телевізорів OLED, SUPER UHD, Full HD/HD, що працюють на базі оновленої смарт-платформи ThinQ AI з підтримкою «розумних» технологій. Флагман цього року, LG OLED W8, як і серії E8/C8, працює на базі інтелектуального процесора α9 (Alpha 9), що дозволяє відтворювати чіткіші та реалістичніші зображення з будь-якого кута огляду. Серія OLED TV В8 оснащена інтелектуальним процесором α7 (Alpha 7), що оптимізує якість та підвищує яскравість зображень.
OLED-телевізори 2018 підтримують функцію 4К Cinema HDR для відтворення наступних форматів HDR – Dolby VisionТМ, Advanced HDR від Technicolor, а також HDR10 Pro і HLG Pro. У 2018 році 4К Cinema HDR підтримують і телевізори LG SUPER UHD.

Телевізори SUPER UHD від LG 2018 року працюють на базі інтелектуального процесора α7, а також оснащені дисплеєм Nano CellТМ і підсвіткою FALD (повноматричне локальне затемнення). Так, LG SUPER UHD TV забезпечують перегляд контрастних зображень та передачу природніших кольорів завдяки дисплею Nano CellТМ. Як і OLED-телевізори,
LG SUPER UHD TV 2018 року підтримують технології Dolby Atmos® і DolbyVisionTM для створення вдома атмосфери справжнього кінотеатру.

Оновлена лінійка smart-телевізорів від LG 2018 году отримала підтримку технологій штучного інтелекту (AI) через пульт дистанційного керування Magic Remote. Так, користувачі можуть керувати налаштуваннями телевізора за допомогою голосових команд.

Окрім того, модельний ряд телевізорів LG 2018 року на базі платформи Smart TV підтримує сервіс онлайн-телебачення «LG ПЛЮС КАНАЛИ» (ексклюзивний спільний проект LG і MEGOGO), що відкриває власникам доступ до понад 180 топових кіноканалів MEGOGO.

Нові саундбари LG – зручність підключення та звук високої точності
Також LG презентувала нові лінійки саундбарів SK5, SK8 і SK9Y, що відмінно пасують до телевізорів 2018 року і забезпечують прослуховування високоякісного аудіо. Останні моделі саундбарів від LG 2018 року підтримують функцію адаптивного контролю звуку
Adaptive Sound Control. Система аналізує рівень гучності голосу у режимі реального часу і зменшує потужність басів для чистішого звучання. Моделі SK9Y і SK8 оснащені технологією
Dolby Atmos® для створення об’ємного 3D-звучання та ефекту присутності у кожній сцені. Модель SK5 відтворює 5.1-канальний звук і підтримує формат навколишнього звучання
DTS Virtual:X.

Також компанія LG представила лінійку надпотужних мінісистем X-Boom із DJ-ефектами для створення клубної атмосфери прямо вдома. Модель OK65 оснащена режимом мультипідсвічування, а RK3 – зручною ручкою для транспортування, завдяки чому користувачі можуть створити справжню вечірку де завгодно. Крім того, моделі легко синхронізуються з телевізорами через Bluetooth і підтримують функцію бездротового поєднання пристроїв для збільшення потужності та глибини звучання.

Ефективне подвійне прання з новою пральною машиною TWINWash™
Цього року компанія LG Electronics представила українським користувачам пральну машину TWINWash™ з двома барабанами. Подвійне прання – головна перевага революційної пральної машини від LG. TWINWash™ оснащена двома відділеннями: основним на 12 кг прання та 8 кг сушіння білизни, а також міні-відділенням на 2 кг для прання невеликих партій. Обидва відділення можуть працювати як паралельно, так і незалежно один від одного. TWINWash™ підтримує передові технології TrueSteam® і TurboWashТМ, що підвищують ефективність прання. Так, прання парою за допомогою TrueSteam® дозволяє знищити до 99,9% алергенів, розрівняти невеликі складки та усунути запахи, одночасно пом’якшуючи та освіжаючи одяг. Функція швидкого прання TurboWashТМ скорочує цикл звичайного прання з 93 до 49 хвилин, а швидкого – до 14 хвилин. Також режим дозволяє скоротити споживання електроенергії на 21%, а води – на 18%. Нова LG TWINWash™ оснащена модулем Wi-Fi для зручного керування і програмою Smart Diagnosis™ для самостійної діагностики та усунення несправностей без звернення до сервісного центру. Окрім того, TWINWash™ ефективно й тихо працює завдяки інверторному лінійному компресору LG, на який компанія дає гарантію 10 років.

Зручність та продуктивність – холодильник LG InstaView Door-in-Door™
У 2018 році LG продовжує просувати серію холодильників InstaView Door-in-Door™ з прозорими дверцятами і планує найближчим часом запуск нової моделі в чорному матовому кольорі. Щоб побачити вміст холодильника, більше не потрібно постійно відкривати дверцята пристрою. Достатньо двічі постукати по 33-дюймовій панелі з загартованого скла, щоб миттєво включити внутрішнє підсвічування холодильника. InstaView Door-in-Door™ оснащений фільтром Hygiene Fresh+, що усуває неприємні запахи і до 99,99% бактерій всередині пристрою. Також у LG InstaView Door-in-Door™ є зона оптимальної вологості FRESH Balancer™ для збереження свіжості та корисних властивостей овочів і фруктів. Холодильники LG InstaView Door-in-Door™ оснащені високопродуктивним і тихим інверторним лінійним компресором (гарантія на компресор – 10 років), що на 32% зменшує рівень електроспоживання.

Стильний дизайн і збереження усіх корисних речовин під час приготування їжі – мікрохвильові печі LG NeoChef
Компанія LG Electronics оновила лінійку високоефективних мікрохвильових печей
LG NeoChef, збільшивши внутрішній обсяг камери пристрою до 25 л і 39 л при збереженні попередніх габаритів. Нові мікрохвильові печі від LG – це не просто елегантний дизайн, а й набір зручних функцій, що допомагають прискорити процес приготування їжі та зберегти при цьому всі корисні властивості продуктів. Висока потужність в 1100 Вт і підтримка інверторної технології Smart Inverter забезпечують рівномірне приготування страв. Окрім того, у новій лінійці LG NeoChef доступні функції гриля, мультиварки, підтримки заданої температури і приготування йогурту, що дозволяє готувати різноманітні страви в одному пристрої. Також мікрохвильова піч LG NeoChef оснащена спеціальним антибактеріальним покриттям EasyCleanТМ, що стійке до механічних пошкоджень і на 99,99% перешкоджає поширенню бактерій всередині пристрою. На магнетрон LG NeoChef компанія дає 10-річну гарантію.

Безмежні можливості нових смартфонів 2018 року
Також компанія LG представила флагманський смартфон 2018 року – LG G7ThinQ із безрамним FullVision-дисплеєм. Новий смартфон від LG отримав роздільну здатність екрана QHD+
(3120 x 1440) і максимальну яскравість у 1000 нітів, що робить його найяскравішим та найефективнішим смартфоном на ринку мобільних пристроїв.

LG G7ThinQ підтримує дві основні камери на 16 Мп, що знімають в стандартному та ширококутному форматах. Ширококутна камера з кутом огляду 107 градусів допомагає зафіксувати пейзажі або групові знімки без спотворень по краях. Фронтальна камера на 8 Мп забезпечує оптимальні умови для зйомки селфі. Функції на основі штучного інтелекту (AI) розширили можливості камер смартфона LG G7ThinQ. Тепер AI CAM пропонує 19 спеціальних режимів зйомки – більше простору для творчості. В умовах недостатньої освітленості фотографії, створені за допомогою LG G7ThinQ, виглядають у 4 рази яскравішими за звичайні знімки.

LG G7ThinQ також підтримує ефект об’ємного звуку DTS: X 3D Surround Sound для
7.1-канального відтворення у навушниках. Завдяки динаміку Boombox, смартфон LG G7ThinQ відтворює потужний звук і глибокі баси без підключення зовнішніх динаміків, використовуючи власну резонансну камеру як низькочастотний динамік. 4-канальний
Hi-Fi ЦАП, завдяки якому забезпечується високоточне відтворення, і першокласні навушники приємно здивують поціновувачів якісної звукової техніки.

Ще одна новинка – LG Q7, смартфон середнього цінового сегмента, що успадкував преміальні функції флагманів. Так, LG Q7 отримав режим «Портрет» фронтальної камери, функцію Qlens в основній камері, підтримку технології DTS:X, захист від води та пилу IP68, а також сканер відбитка пальця на задній панелі. Новий смартфон оснащений 5,5-дюймовим FHD+ FullVision-дисплеєм зі співвідношенням сторін 18:9.

Окрім того, компанія LG Electronics показала нову модель преміум-сегмента – LG V30+ з діафрагмою F1.6, подвійною камерою зі скляними лінзами Crystal Clear, відеоефектами
Cine Video, дисплеєм 18:9 OLED FullVision, 32-бітовим 4-канальним Hi-Fi ЦАП і професійним звучанням від B&O PLAY.

Підтримка HDR10, висока роздільна здатність, а також широка лінійка геймерських і UltraWide-моніторів – головні тренди в моніторах LG 2018 року
LG продемонструвала нові моделі у сегменті ігрових, UHD 4K, а також UltraWide-моніторів. Основні переваги новинок – стильний дизайн, підтримка стандарту HDR10, висока частота розгортки 240 Гц і швидкий час відгуку – 1 мс.

LG UltraWide-монітори 2018 року отримали вдосконалений дизайн підставки ArcLine, що стала ще тоншою і стійкішою, та безрамний широкоформатний екран товщиною лише 1,3 мм. Також ультраширокі монітори LG 2018 підтримують універсальний інтерфейс нового покоління USB Type-C, що дозволяє замінити одразу 3 роз’єми: адаптер живлення, HDMI і DisplayPort.

На ринку України представлені як ультраширокі моделі 21:9, так і 4К-монітори зі стандартним співвідношенням сторін 16:9, що підтримують відтворення HDR-контенту. Підтримка моніторами LG 2018 року стандарту HDR10 (розширений динамічний діапазон) забезпечує передачу реалістичних, насичених і контрастних кольорів. Топові монітори також отримали функцію «HDR-ефект», що покращує якість SDR-зображення (стандартний динамічний діапазон) до HDR. «HDR-ефект» вирівнює насиченість і глибину кольору під час відтворення будь-якого контенту та створює картинку нового рівня.

Нові 4К- і UltraWide-монітори LG 2018 року – найкраще рішення для креативних людей: фахівців кіноіндустрії, відеоблогерів, фотографів та інших представників творчих професій, які зможуть створювати якісний контент у високій роздільній здатності.

Компанія LG Electronics також представила перші новинки з лінійки геймерських моніторів. Монітор 27GK750F із частотою кадрової розгортки 240 Гц і часом відгуку 1 мс сподобається поціновувачам динамічних комп’ютерних ігор – Counter-Strike, Call of Duty і Battlefield. Монітор LG 32GK850G-B створений для геймерів, котрі цінують якісну графіку в комп’ютерних іграх, таких як стратегії (RTS) або рольові ігри (RPG, MMORPG), а також гонки. Роздільна здатність безрамного екрана QHD (2560 х 1440), кругове підсвічування (Sphere Lighting) та інноваційні функції для відтворення реальності, що оживає, дозволяють повністю зануритися в ігровий процес. Також нові ігрові монітори підтримують передові технології AMD FreeSync™/NVIDIA G-SYNCTM, що забезпечують плавний геймлей без розриву зображень.

Усі новинки LG 2018 року вже доступні на ринку України в мережах роздрібної торгівлі та інтернет-магазинах.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі