LG V30 І КІНЕТИЧНЕ МИСТЕЦТВО: РЕАЛЬНІСТЬ ЧИ КОМП’ЮТЕРНА ГРАФІКА?

LG V30 І КІНЕТИЧНЕ МИСТЕЦТВО: РЕАЛЬНІСТЬ ЧИ КОМП’ЮТЕРНА ГРАФІКА?
Відомий скульптор Майкл Мерфі розкриває можливості нового флагманського смартфона LG за допомогою 3D-інсталяцій

СЕУЛ, 1 листопада 2017 р. — Компанія LG Electronics (LG) і скульптор Майкл Мерфі створили кінетичні інсталяції, щоб продемонструвати захоплюючі мультимедійні можливості нового смартфона LG V30.

Кінетичне мистецтво передбачає використання руху для створення неймовірних скульптур, що оживають при переміщені глядача. Так, поглянувши на арт-об’єкт під іншим кутом, можна спостерігати захоплюючу трансформацію предметів сучасного мистецтва. Такий вид мистецтва найчастіше застосовується на різноманітних виставках, де глядач може на власному досвіді переконатися в його ефекті. Спеціально для тих поціновувачів мистецтва, які не можуть відвідати виставку М. Мерфі, компанія LG Electronics представляє два відео, що розкивають аудіо- та візуальні можливості смартфона V30. Щоб переглянути їх, будь ласка, перейдіть за посиланнями https://goo.gl/SkkEVN і https://goo.gl/rq3cjX.

LG V30 – ідеальне рішення для тих, хто цінує інноваційні функції смартфонів для створення і програвання контенту. LG вважає, що використання кінетичного мистецтва – найкращий спосіб донести користувачам красу і технологічність своїх продуктів. І Майкл Мерфі зміг втілити цю концепцію у життя.

М. Мерфі живе і працює у Брукліні, Нью-Йорк. Він став відомим завдяки створенню у 2007 році портретів кандидата у президенти Барака Обами, що мали успіх під час руху Art for Obama («Мистецтво за Обаму»). Також М. Мерфі є новатором Перцептивного мистецтва, що використовує багатомірні техніки для створення 3D-об’єктів. Так, М. Мерфі є автором відомих робіт – Perceptual Shift («Перцептивне зрушення») і Gun Country («Країна пістолета»).

«Ми хочемо розпалити уяву творчих натур, надавши можливість вийти за рамки звичайних переконань, як це робить Майкл Мерфі, – сказав Кім Су-Джонг, голова з маркетингу компанії LG Electronics Mobile Communications. – Така яскрава презентація продукту – смартфона V30 – є найефектнішим способом донести наші цінності до аудиторії, що любить створювати цікавий контент».

Смартфон LG V30, топова новинка 2017 року, отримав позитивні відгуки експертів ринку за потужні мультимедійні функції. Відмінні характеристики LG V30 – діафрагма F1.6, об’єктив Crystal Clear зі скляними лінзами, подвійні камери з 120-градусним ширококутним об’єктивом і мінімальними крайовими спотвореннями, Hi-Fi Quad ЦАП і преміальне звучання від B&O PLAY.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі