LG ВИПУСКАЄ НОВИЙ СМАРТФОН LG Q6 З ДИСПЛЕЄМ FULLVISION

LG ВИПУСКАЄ НОВИЙ СМАРТФОН LG Q6 З ДИСПЛЕЄМ FULLVISION
Нова лінійка LG Q Series – поєднання ключових функцій і витонченого дизайну преміальних мобільних пристроїв LG в смартфонах середнього цінового сегмента

СЕУЛ, 11 липня 2017 р. — Сьогодні компанія LG Electronics (LG) анонсує вихід LG Q6 нової лінійки Q series. LG Q6 стане першим смартфоном після випуску LG G6, який буде оснащений дисплеєм FullVision. Лінійка Q series – це смартфони середнього цінового сегмента з підтримкою популярних функцій преміальних мобільних пристроїв LG.

LG Q series – останній модельний ряд смартфонів в середньому ціновому діапазоні, який оснащений потужними ключовими характеристиками преміальних мобільних пристроїв LG і буде представлений на ринку за привабливою ціною. Дебютним смартфоном лінійки стане LG Q6, який укомплектований важливими інноваційними рішеннями, що були успадковані від флагмана LG G6. Новий смартфон має елегантний дизайн та оснащений дисплеєм FullVision з округленими кутами. Усього в новій лінійці Q6 series нараховується 3 моделі – Q6+, Q6 и Q6α – кожна з яких призначена для конкретної категорії користувачів та йде з підтримкою різного об’єму пам’яті. Так, Q6+ оснащений
4 Гб оперативної пам’яті та 54 Гб ROM, основна модель лінійки – Q6 – буде підтримувати 3 Гб оперативної пам’яті та 32 Гб ROM, а найцікавіша модель за ціновими характеристиками – Q6α –2 Гб і 16 Гб.

Округлені кути – одна з трендових характеристик преміальних смартфонів. І саме LG Q6 стане першим смартфоном у середньому ціновому сегменті, який дозволить широкій публіці познайомитися з цією перевагою. Унікальний 5,5-дюймовий FHD+ дисплей FullVision смартфона LG Q6 зі співвідношенням сторін 18:9 дозволяє легко переглядати відео, грати в ігри та виконувати декілька задач одночасно. Таке конструктивне рішення як округлення граней дозволяє максимально збільшити площу екрана й запобігти можливості його випадкового натискання.

LG Q6 також успадкував лаконічний і витончений дизайн преміальних моделей – мінімальні рамки навколо дисплея та відсутність бампера камери. LG Q6 – це високопродуктивний, багатофункціональний і легкий смартфон, який впорається з будь-якими мобільними завданнями.

Смартфон Q6 не лише виглядає престижно, проте й досить зручний у керуванні. LG Q6 створений з урахуванням усіх ергономічних вимог, ним легко користуватися і тримати його в одній руці. Ще одна перевага смартфона – функція Face Recognition («Ідентифікація за обличчям»), яка дозволяє власникам розблокувати LG Q6 швидше та з меншими зусиллями у порівнянні з іншими технологіями розпізнавання облич, що наразі представлені на ринку.

LG Q6 також успадкує знамениту оптику флагманських моделей LG. Смартфон оснащений 100-градусною ширококутною селфі-камерою, завдяки якій легко розмістити велику групу людей у кадрі. Удосконалений інтерфейс LG UX 6.0 забезпечує підтримку кращих функцій дисплея FullVision зі співвідношенням сторін 18:9. Так, у смартфоні передбачена функція Square Camera («Квадратна камера»), яка використовується для зйомки фотографій у форматі 1:1 і для створення колажних шпалер з різних квадратних зображень.

LG Q6 має високі експлуатаційні характеристики. Металічна рамка смартфона виготовлена з надміцного алюмінієвого сплаву серії 7000, який зазвичай використовують у авіакосмічній індустрії. Пристрій пройшов понад 20 випробувань акумуляторної батареї відповідно до стандартів LG, у тому числі випробування на жаростійкість, ступінь захисту від вологи та вібрацій, що є жорсткішими у порівнянні з встановленими міжнародними протоколами тестування.

«Новий смартфон LG Q6 – це поєднання преміальних функцій, високої продуктивності і привабливої ціни. Ця комбінація є дійсно важливою для нас, оскільки ми вивчаємо різні сценарії використання смартфонів по всьому світу, – сказав Джуно Чо, президент компанії LG Electronics Mobile Communications. – Лінійка Q series – наш спосіб представити унікальний досвід використання мобільних пристроїв і преміальні характеристики смартфонів LG більш широкому колу користувачів».

Смартфон LG G6 з’явиться на ключових ринках Азії на початку наступного місяця. Пізніше пристрій вийде на ринках Європи, Латинської і Північної Америки.

Ключеві характеристики: *
• Процесор: Qualcomm® Snapdragon™ 435 Mobile Platform
• Дисплей: 5,5-дюймовий FHD+ дисплей FullVision зі співвідношенням сторін 18:9 (2160 x 1080 / 442ppi)
• Пам’ять:
o Q6+: 4 Гб RAM / 64 Гб ROM
o Q6: 3 Гб RAM / 32 Гб ROM
o Q6α: 2 Гб RAM / 16 Гб ROM
• Камера: Основна – стандартна 13 Мп / Фронтальна – ширококутна 5 Мп
• Акумулятор: 3,000 мА г (вбудований)
• Операційна система: Android 7.1.1 Nougat
• Габарити: 142,5 x 69,3 x 8,1 мм
• Вага: 149 г
• Підтримка мереж: LTE / 3G / 2G
• Підключення: Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.2 / NFC / USB Type-B 2.0
• Кольори:
o Q6+: Космічний чорний (Astro Black) / Крижана платина (Ice Platinum) / Морська хвиля (Marine Blue)
o Q6: Космічний чорний (Astro Black) / Крижана платина (Ice Platinum) / Містичний білий (Mystic White) / Золотистий (Terra Gold)
o Q6α: Космічний чорний (Astro Black) / Крижана платина (Ice Platinum) / Золотистий (Terra Gold)
• Інші характеристики: Face Recognition («Ідентифікація за обличчям») / Google Assistant / «Квадратна камера» / функція Steady Record / FM-радіо

* Характеристики можуть відрізнятися в залежності від ринку.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі