LG ВИЗНАЧАЄ МАЙБУТНЄ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ

LG ВИЗНАЧАЄ МАЙБУТНЄ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ
Лабораторії LG стануть центрами розробки та впровадження інноваційних технологій у галузі штучного інтелекту

9 серпня 2018 р. – Компанія LG Electronics Inc. (LG), один з провідних гравців на ринку інноваційних рішень, має намір найближчим часом посилити свої позиції в розвитку продуктів на основі штучного інтелекту, як для приватних, так і для корпоративних клієнтів. З цією метою компанія спільно із визнаними академіками та успішними стартами відкриває нові лабораторії у Північній Америці.

Визначною подією стане відкриття нової лабораторії LG Electronics AI Research Lab у Канаді, яка є підрозділом нещодавно розширеної лабораторії LG Silicon Valley AI Lab у Санта-Клара, Каліфорнія. Таким чином, дві північноамериканські лабораторії будуть сприяти розвитку науково-дослідного потенціалу компанії LG, який зараз реалізується в лабораторіях у Південній Кореї, Індії та Росії. Усі ці підрозділи об’єднує відданість ідеї, що майбутнє – за штучним інтелектом.

Окрім того, в LG планують запустити партнерський дослідний проект з Університетом Торонто, відомим у всьому світі своїми роботами у сфері штучного інтелекту і машинного навчання, особливо в галузі глибинного навчання.

«Зовсім скоро штучний інтелект торкнеться життя кожного з нас, що призведе до повної трансформації того, як ми живемо, працюємо і проводимо вільний час, – заявив доктор І.П. Парк, президент і технічний директор
LG Electronics. – Поточні роботи в застосуванні штучного інтелекту в мережевих пристроях забезпечують можливість створення майбутніх «розумних» міст, будинків, підприємств та пристроїв, що підтримують функції, які ми наразі й уявити не можемо». Також пан Парк заявив, що північноамериканські лабораторії і дослідницьке партнерство з Університетом Торонто зіграють найважливішу роль у розвитку відкритих технологій, які стануть визначальним фактором розвитку в майбутньому.

У процесі п’ятирічного науково-дослідного партнерства з Університетом Торонто, бюджет якого складає декілька мільйонів доларів, LG планує розвивати свою стратегію «Відкрита платформа – Відкрите партнерство – Відкрита взаємодія», що націлена на розширення екосистеми штучного інтелекту. У новій лабораторії сподіваються використовувати досвід вчених з Університету Торонто, у яких тепер з’явиться можливість співпрацювати з командою північноамериканських дослідників з компанії LG. Окрім того, LG має намір співпрацювати і інвестувати у деякі північноамериканські стартапи.

Професор Вівек Гоел, який обіймає посаду проректора з науки та інноватики при Університеті Торонто, вважає LG дуже перспективним партнером у галузі досліджень штучного інтелекту. «Наш університет з нетерпінням чекає початку проекту з компанією LG – однією з провідних у галузі інноваційних технологій, адже наші вчені також багато зробили для розвитку штучного інтелекту. Присутність подібних глобальних гравців у нашому середовищі відкриває нові можливості для наших дослідників, стажерів і стартапів», – зазначив професор Вівек Гоел.

І.П. Парк розвинув тезис професора Гоела, заявивши, що «рішення у галузі штучного інтелекту, що базуються на глибинному навчанні, радикальним чином змінять нашу взаємодію з навколишнім світом. Тепер взаємодія стане простішою завдяки використанню контекстуальних даних, наприклад, біометричної інформації, емоцій, жестів і, звичайно ж, голосу. Далі президент розповів, на яких трьох основах будується стратегія LG у галузі штучного інтелекту:

«Перше – це здатність з часом еволюціонувати. Тому, чим довше ви користуєтеся нашими продуктами, тим краще вони пристосовуються до ваших потреб. Друге – це здатність інтегрувати штучний інтелект у різні аспекти нашого життя, щоб забезпечити постійний та якісний досвід використання будь-яких продуктів з лінійки LG: від сумісних пристроїв і телевізорів до мережевих рішень в автомобілях і смартфонах. Третьою основою є відкритість – наша стратегія полягає у тому, щоб забезпечити споживачам найкращий досвід використання рішень на основі штучного інтелекту, при цьому запропонувати їм останні досягнення наших провідних бізнес-партнерів».

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі