«Літо твоїх можливостей!» – нова депозитна програма від Банку ПІВДЕННИЙ

«Літо твоїх можливостей!» – нова депозитна програма від Банку ПІВДЕННИЙ
Гарна новина для бажаючих розмістити свої заощадження на депозит!

Протягом червня поточного року в Банку ПІВДЕННИЙ клієнти можуть відкрити акційний депозит в національній валюті «Літо твоїх можливостей!» з підвищеною ставкою (до 16,5 % річних) на 6 або 9 місяців.

«Ми пропонуємо нашим клієнтам скористатися можливістю не тільки зберегти кошти, розмістивши їх у надійному українському банку, а й отримати приємний бонус у вигляді підвищеної процентної ставки за акційним депозитом. Літо – це час відпусток, подорожей і довгоочікуваного відпочинку. Дохід, отриманий за акційним вкладом, найімовірніше, надасть можливість нашим клієнтам дозволити собі трохи більше під час відпочинку», – зазначає Артем Семейнов, директор департаменту роздрібного бізнесу Банку ПІВДЕННИЙ.

Основним фактором під час вибору банку для розміщення депозиту є його надійність і стійкість до стресів. Банк ПІВДЕННИЙ входить до числа найбільших фінансових установ з українським капіталом, згідно з рейтингом НБУ, другий серед українських недержавних (приватних) банків за обсягом активів. Банк стабільно демонструє позитивну динаміку зростання ключових фінансових показників. На 1 червня 2017 року капітал банку склав 2,1 млрд грн, кредитний портфель – 15,5 млрд грн, у тому числі кредити юридичних осіб – 15,2 млрд грн, кредити фізичних осіб – 0,3 млрд грн; кошти клієнтів склали 12,3 млрд грн; активи банку – 20,5 млрд грн.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі