Live for the story – компанія Canon анонсує конкурс літніх історій

Live for the story – компанія Canon анонсує конкурс літніх історій
КИЇВ, УКРАЇНА, 29 червня 2017 р. – В рамках глобальної кампанії Live for the story («Живи заради історій») Canon оголошує про старт конкурсу на найкращу літню історію й закликає створювати яскраві фоторозповіді, зберігаючи теплі спогади і знаходячи джерела натхнення у кожному моменті літа. Усі конкурсанти, які розмістять свої роботи на сторінці, візьмуть участь у розіграші головного призу ­ подорожі мрії на суму 250 000 гривень. В Україні конкурс проходить з 28 червня по 20 серпня 2017 року.

Згідно зі статистикою, в Facebook щодня завантажується понад 200 млн фотографій, а в Instagram - 95 млн. При цьому цінні та якісні кадри губляться у стрічці, що наповнена безкінечним селфі-контентом і фотографіями улюбленої їжі. Саме для того, щоб долучити користувачів ділитися не просто знімками, проте і надихати своїми історіями інших, Canon організувала конкурс на найкращу літню історію.

Компанія спеціально створила локальну сторінку конкурсу http://www.canon.ua/summerstories на офіційному веб-сайті, де з 28 червня по 20 серпня 2017 року користувачі можуть завантажити свої кращі історії про літо у вигляді вдалого знімка, описати ці знімки у розповіді не більше 100 слів – подорож мрії з друзями у будь-яку точку планети на суму до 250 000 гривень на перельоти та розміщення у готелях. За підсумками конкурсу журі обере найкращу фотографію, оцінюючи креативність історії та її візуальну складову. Переможцем стане учасник, який поділиться найкращою історією, що надихає, і найпотаємнішим моментом цього літа.

«Світ – це дещо, що виходить за межі видимого. Кожну секунду за дверима встановлених нами меж відбуваються тисячі подій, які мають сенс і які наповнюють наше життя відчуттями, – коментує Тетяна Ситниченко, менеджер з маркетингу компанії Canon Україна. – Canon хоче подарувати користувачам можливість для виходу за рамки звичного і демонструє потенціал своїх продуктів. Це не просто інноваційна техніка, що відтворює ідеальні та якісні кадри. Це історії, які розповідають люди і які надихають на пошуки нових вражень. Компанія організовує конкурс і подарує подорож, що стане для переможця чимось більшим, аніж просто поїздка; подорож, що змінить його життя й життя інших людей».

Підсумки конкурсу будуть оголошені після 1 жовтня 2017 року. За результатами проведення фотозмагань переможці відправляться у подорож мрії у будь-яку точку світу і щотижня будуть публікувати фотозвіти про свої пригоди на сторінці кампанії.

Щоб ознайомитися з деталями та умовами проведення конкурсу літніх історій від Canon, будь ласка, перейдіть за посиланням http://www.canon.ua/summerstories.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі