«Лото-Забава»: інженер-електрик з рівненської АЕС виграв 500 000 гривень

«Лото-Забава»: інженер-електрик з рівненської АЕС виграв 500 000 гривень
14 квітня 2019 року під час розіграшу 1027-го тиражу «Лото-Забава» у конкурсі «Багаті та Відомі» фортуна посміхнулася Андрію Козакевичу, який завітав до студії з Рівненської області, м.Вараш.

Андрій Богданович сидів у зеленому ряді на 16 місці, і саме його обрало колесо конкурсу «Багаті та Відомі» у якості переможця. За професією пан Андрій – інженер-електрик і працює на Рівненській АЕС, а число 16 – справжній магічний символ для його сім‘ї. Виявилось, що саме 16 числа герой конкурсу побрався зі своєю дружиною Тетяною, яка вболівала за нього з-за лаштунків студії. Переможець переконаний, що саме це число принесло йому перемогу у конкурсі «Багаті та Відомі». Вигравши 50 000 гривень, пан Андрій отримав змогу збільшити свій приз у супергрі, яка традиційно відбувається наприкінці розіграшу та зірвав максимальний приз – 500 000 гривень. Головний план на виграш – поліпшення житлових умов.

Під час розіграшу 1027-го тиражу було виграно 200 000 гривень під час «Великої гри» у категорії «три горизонталі з двома пільговими підковками». Переможець придбав виграшний білет №0304268 у «ЛОТО маркеті» за адресою: м.Коломия Івано-Франківської області, вул. Вагилевича, 1.

Під час постійного конкурсу «Мані на дивані» було виграно одразу два призи. Пані Зоя з села Троїцьке, що на Дніпропетровщині, виграла 20 000 гривень, правильно вгадавши колір сукні Лариси Руснак, а потім змогла подвоїти свій виграш у грі «Більше-менше» до 40 000 гривень. Другою переможницею «Мані на дивані» стала киянка Вікторія. Їй поталанило додзвонитись до студії та виграти 20 000 гривень. Та на відміну від попередньої щасливиці, пані Вікторія ризикувати не стала та зупинилась на початковій сумі призу.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможців 1027-го тиражу та радить їм звернутися на гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення своїх виграшів.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі