«Лото-Забава»: На Донеччині виграно 1 000 000 гривень

«Лото-Забава»: На Донеччині виграно 1 000 000 гривень
Під час розіграшу 1011-го тиражу лотереї «Лото-Забава», що відбувся 23 грудня 2018 року, було виграно 1 000 000 гривень. Завдяки тому, що на початку ефіру з великого лототрону випала кулька з парним числом 32, гравець, який закреслив три лінії в одному ігровому полі з двома пільговими підковками, став 311-м щасливчиком на лічильнику мільйонерів «Лото-Забава» та 32-им у цьому році. Переможний білет №0176515 придбали у м.Добропілля на точці продажу лотерейних білетів у магазині за адресою: вул. Шевченко, 9-Б.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» запрошує новоспеченого мільйонера стати почесним учасником елітарного «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.», завітати до Києва та взяти участь в ексклюзивній подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера» для двох осіб. Усіма перевагами членства у «КЛУБІ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» уже скористалися Оксана Сорокіна та її свекруха Надія Андріївна. Гості провели незабутні вихідні у столиці протягом 8-9 грудня.

Новоспечену учасницю «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» разом зі свекрухою очікувала пізнавальна індивідуальна екскурсія Києвом усіма найгарнішими та найцікавішими місцями: починаючи від історичного центру міста та закінчуючи сучасними кварталами та торгово-розважальними центрами. Упродовж вихідних на гостей з Харківщини очікували професійна фотосесія, частування у статусних ресторанах, проживання у готелі у самому центрі Києва, а родзинкою програми став візит до «Зимової країни» на ВДНГ.

Під час розіграшу 1011-го тиражу «Лото-Забава» до студії завітав переможець дебютного розіграшу новорічної акції «Даруй білети - здійснюй мрії!». Перші акційні 500 000 гривень дісталися львовянину Олегу Яременко, який переміг в акції 16 грудня 2018 року. Олег Володимирович зізнався, хоча й грає в «Лото-Забава» з 2000 року, але цього разу білети купив за порадою дружини. Саме вона нагадала чоловікові про новорічну акцію та запропонувала випробувати в ній удачу. Головна мрія родини Яременків – покупка власної квартири, саме її пан Олег і сподівається здійснити за допомогою виграних півмільйона гривень. Наразі відома інформація про наступного переможця акції «Даруй білети - здійснюй мрії!». Виграшною додатковою комбінацією стала комбінація – 82798893. Переможець запрошується до студії «Лото-Забава» для урочистого вручення призового сертифікату.

23 грудня 2018 року у конкурсі «Парочка» було виграно головний приз – 300 000 гривень. Героєм конкурсу став гравець, який придбав свій білет №0034881 у Дніпрі на точці продажу лотерейних білетів за адресою: проспект О.Поля, 104-А.

Постійний конкурс «Багаті та Відомі» теж порадував шанувальників «Лото-Забава» виграшем найбільшого призу. Гравцем, якому вдалося збільшити свій початковий виграш у 10 разів та зірвати 500 000 гривень, став пенсіонер з Маріуполя - Веніамін Воронець. Він сидів у зеленому ряді на 16 місці. Веніамін Борисович хоч і є одним з ветеранів лотерейної гри, у студії улюбленої лотереї опинився уперше і дуже хвилювався з цього приводу. На щастя, хвилювання не завадили гідно позмагатись у «Супергрі» за найбільший виграш.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможців 1011-го тиражу та радить їм звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшів.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі