«Лото-Забава»: пенсіонер з Черкас виграв 500 000 гривень

«Лото-Забава»: пенсіонер з Черкас виграв 500 000 гривень
21 квітня 2019 року під час розіграшу 1028-го тиражу «Лото-Забава» у конкурсі «Багаті та Відомі» було виграно максимальний приз – 500 000 гривень.

Фортуна посміхнулася колишньому будівельнику, а нині пенсіонеру - Миколі Музиченку з Черкас. Як зізнався щасливчик, у своїй перемозі був упевнений ще до початку ефіру. Микола Павлович опинився у студії «Лото-Забава» у червоному ряді на місці під номером 5, а це – улюблене число переможця. Вигравши спочатку 50 000 гривень, Микола Павлович зміг збільшити приз у 10 разів у супергрі та зірвати півмільйона гривень. Це перший крупний виграш у героя конкурсу «Багаті та відомі», хоча грає пан Микола майже від старту «Лото-Забава». До студії щасливчик завітав разом із сином, який стежив за розіграшем з місць резервних гравців і, звичайно, був дуже радий батьковій перемозі.

Під час постійного конкурсу «Мані на дивані» визначився лише один переможець. Щасливицею конкурсу стала киянка Ніна Євгеніївна, якій вдалося додзвонитися до студії недільного ранку та правильно вгадати те, що тримала у руках у ту мить Лариса Руснак. А тримала телеведуча чашку «Лото-Забава». В одну мить вигравши 20 000 гривень, пані Ніна вирішила ризикнути в грі «Більше-менше» і зменшила свій приз до 10 000 гривень. До другого гравця конкурсу «Мані на дивані» телеведучим, на жаль, не вдалося додзвонитись.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможців 1028-го тиражу та радить їм звернутися на гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення своїх виграшів.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі