«Лото-Забава»: У зимовій акції виграно призів на загальну суму 2 500 000 гривень

«Лото-Забава»: У зимовій акції виграно призів на загальну суму 2 500 000 гривень
13 січня 2019 року під час розіграшу 1014-го тиражу «Лото-Забава» до студії завітала переможниця четвертого розіграшу новорічної акції «Даруй білети - здійснюй мрії!». Акційні 500 000 гривень дісталися киянці Романі Замлинській, яка перемогла в акції напередодні Різдва, 6 січня 2019 року. Романа Володимирівна зізналася, що грає в «Лото-Забава» уже давно, але купує білети нерегулярно. Каже, що потрібна якась підказка долі чи поклик душі для того, щоб купити лотерейний білет. І такі переконання приносять свої плоди: Романа Володимирівна опинилася у студії «Лото-Забава» уже вчетверте. Цього разу вона приїхала за призовим сертифікатом переможця акції «Даруй білети - здійснюй мрії!» на 500 000 гривень. Переможниця не вважає себе забобонною, але переконана, що удачу їй принесло число 13, адже виграла вона у 1013-му тиражі «Лото-Забава», а завітала на знімальний майданчик 13 січня.

Наразі відома інформація про фінального переможця акції «Даруй білети - здійснюй мрії!». Виграшною стала додаткова акційна комбінація – 57483201.Переможець запрошується до студії «Лото-Забава» для урочистого вручення призового сертифікату.

13 січня постійний конкурс «Багаті та Відомі» порадував шанувальників «Лото-Забава» виграшем найбільшого призу. Гравцем, якому вдалося збільшити свій початковий виграш у 10 разів і зірвати 500 000 гривень, стала Лілія Остапенко з Полтавської області, яка сиділа у білому ряді на 25 місці. Свій виграш пані Лілія планує витратити на благоустрій дому, а також на подарунки для майбутнього племінника.
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі