«Лото-Забава»: виграно 300 000 у конкурсі «Парочка» і 250 000 - у «Багаті та відомі»

«Лото-Забава»: виграно 300 000 у конкурсі «Парочка» і 250 000 - у «Багаті та відомі»
19 травня 2019 року під час розіграшу 1032-го тиражу «Лото-Забава» успішно відлунав перший в історії виїзний конкурс «Мані на дивані».

Дебютний захід у новому форматі стартував о 8:30 у самому серці Львова - на проспекті Свободи перед Оперним театром. На розіграш «Мані на дивані» провів один з ведучих «Лото-Забава» - Анатолій Гнатюк, а у київській студії підтримку йому надавала Лариса Руснак. Усі бажаючі, львів’яни та гості міста, мали змогу не лише на власні очі побачити цю безпрецедентну подію, але й узяти участь у численних вікторинах і виграти призи.

Нагадаємо, що відповідно до нових правил інтерактивного конкурсу «Мані на дивані», узяти в ньому участь відтепер можуть не тільки гравці, які дивляться у цей момент розіграш «Лото-Забава» по телевізору, але й ті, хто не має змоги його спостерігати за трансляцією. Відрізняються лише суми виграшів. Щасливчик конкурсу миттєво виграє 5 000 гривень, якщо дивиться прямий ефір, або 500 гривень, якщо не дивиться. Після цього гравець отримує шанс збільшити свій початковий виграш, залежно від того, чи зможе правильно скласти пазл з картинок на оновле
ному табло «Мані на дивані». Необхідно вгадати, якому малюнку верхнього ряду підходить малюнок з нижнього.

Якщо збіг картинок гравцем вгадано, сума призу збільшується в 10 разів, якщо не вгадано - то у 2 рази. 19 травня, під час першого розіграшу оновленого «Мані на дивані», обидві учасниці, киянка пані Валентина та мешканка Хмельницького пані Тетяна, виграли по 10 000 гривень, не вгадавши збіги нижньої та верхньої картинок.

Під час розіграшу 1032-го тиражу «Лото-Забава» було виграно 300 000 гривень у постійному конкурсі «Парочка». Переможець придбав свій щасливий білет №0303780 у Запоріжжі на фірмовому столі «М.С.Л.», який розташовано у торговельному центрі за адресою: проспект Металургів, 8-Б. Виграшна комбінація з кульок на солодкі 300 000 гривень цієї неділі виглядала так: 63, 23, 48, 75, 28, 67, 21, 44, 03.

У рамках конкурсу «Багаті та Відомі» удача посміхнулась мешканцю Вінниці Валентину Поліну. Щасливчик сидів у синьому ряді на 15 місці. Це вже третій візит Валентина Олександровича до студії «Лото-Забава», але по-справжньому йому пощастило саме цієї неділі, адже вигравши спочатку 50 тисяч гривень, щасливчик зміг збільшити приз у супергрі до 250 000 гривень. Герой конкурсу за освітою математик, а за фахом - радіоінженер. Нині ж пан Валентин на пенсії, а тому має більше часу для двох своїх улюблених хобі - лотереї та голубів. Виграш у чверть мільйона гривень переможець планує витратити на ремонт доньчиної квартири та відпочинок у санаторії.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможців 1032-го тиражу та радить їм звернутися на гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення своїх виграшів.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі