Луцька компанія Modern Expo розробила мобільну станцію дезінфекції

Луцька компанія Modern Expo розробила мобільну станцію дезінфекції
Компанія Modern Expo презентувала розроблену нею мобільну станцію дезінфекції. Новий продукт з’явився – на вимогу часу. В рамках власної соціальної ініціативи незабаром компанія встановить три такі станції у трьох луцьких лікарнях. Про це повідомляє Перший Канал Соціальних Новин

«Новий продукт компанія Modern Expo - глобальний виробник і постачальник комплексних ритейл-рішень - розробляла на вимогу обставин, проте фінальна мета вийшла за їхні рамки. Часи епідемії минуть, але потреба у гігієні залишиться. Modern Expo взяла за ціль зробити дезінфекцію не лише зручною і доступною, а й мастхевом усіх соціальних просторів. Органічним доповненням інтер’єру та зручним інструментом користування», - повідомили в Modern Expo.

Коли дезінфекція стає безкомпромісним правилом, важливо створити умови для його дотримання. Де помити руки у банку? Як потурбуватися про особисту гігієну в поштовому відділенні? Нова розробка Modern Expo вже зараз готова стати вирішенням цих питань.

Мобільна станція дезінфекції Saner обладнана сенсорним розпилювачем антисептичної рідини та диспенсером для серветок.

Взаємодія є простою та інтуїтивно зрозумілою. Можливі два сценарії користування: власне безконтактна гігієна рук або ж очищення поверхонь за допомогою серветок.

Змінні елементи живлення гарантують автономність роботи станції та можливість LED-підсвітки зони дезінфекції.

Як інформують виробники, Saner можна використовувати в абсолютно різних місцях: від магазинів і лікарень до кінотеатрів та міських зупинок. Станція може бути інтегрована у стелажну систему чи поштовий термінал, або ж встановлена як самостійне обладнання. Окрім того, наявність коліс дозволяє оперативно переміщувати її у потрібне місце.

Вага однієї такої станції – 35 кг. Обладнана вона диспенсером із сухими серветками, місцем для додаткового рулону серветок, автоматичним сенсорним дозатором рідини (з гелем не працює). 1 літра рідини достатньо на 2500 порцій. Дозатор працює автономно від 8 батарей типу АА.

Незабаром Modern Expo встановить три автоматичні станції дезінфекції у трьох луцьких лікарнях: Волинській обласній інфекційній лікарні, обласній клінічній та обласній дитячій.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі