LX-MU800Z і LX-MU600Z ‒ нові моделі лазерних проекторів високої роздільної здатності від Canon

LX-MU800Z і LX-MU600Z ‒ нові моделі лазерних проекторів високої роздільної здатності від Canon
Київ, 18 березня 2016 р. ‒ Компанія Canon Europe, лідер в галузі створення інноваційних технологій формування та обробки зображень, анонсує випуск двох нових лазерних проекторів з роздільною здатністю 1920 х1200. Для моделей LX-MU800Z та LX-MU600Z характерні висока продуктивність, яскравість зображень і відмінна кольоропередача.
Лазерні проектори широко використовуються для цифрових дошок, в ритейлі, навчальних закладах та на споживацьких ринках. Нові моделі проекторів Canon демонструють високу тривалість роботи (понад 20000 годин) та яскравість передачі кольорів. У зв'язку з тим, що в даних моделях відсутні фільтри, вимоги до технічного обслуговування даних проекторів мінімальні. Це дозволяє зменшити витрати власників та використовувати дані проектори в різних умовах установки. Також Canon надає на пристрої три роки гарантії по погашенню кредиту.
Обидві моделі проекторів підтримують максимальну яскравість в 8000 та 6800 люмен, забезпечуючи відтворення широкого колірного спектру та чітку передачу кольору без спотворення, що стало можливим завдяки використанню 4 сегментів колірного кола та джерела синього кольору. Проектори будуть також оснащені регулюванням яскравості шляхом зміни потужності джерела світла від 20%-100% для 8000 люмен (модель LX-MU800Z) та від 35%-100% для 6800 люмен (модель LX- MU600Z). Обидва проектора будуть підтримувати технологію Dynamic black, яка, при підключенні, автоматично налаштовує коефіцієнт контрастності від 1050: 1 до 10500: 1 для передачі насичених відтінків чорного.
Лазерні проектори Canon дозволять встановити різні параметри та використовувати сумісне обладнання для розширення можливостей використання пристрою:
• Регулювання геометрії та цифрової 4-точкової корекції трапецеїдальних спотворень (вертикальна: ± 40%, горизонтальна: ± 60%) дозволяє проектувати зображення на різні плоскі та вигнуті поверхні, а також легко налаштовується для оптимізації якості зображення
• При використанні сумісного кріплення можливо проектувати 360-градусні зображення в портретному форматі
• Сумісність із HDBaseT і 3G-SDI забезпечує передачу контенту високої чіткості на великі відстані та надає можливість встановлювати різні режими проекції.

Canon планує запуск LX-MU800Z і LX-MU600Z у другому півріччі 2016 року. Нові моделі лінійки проекторів Canon стануть кращою пропозицією на ринку електроніки для задоволення різних вимог споживачів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі